Син Телбод Ръчен Телбод с пружинным колела, Малки Настолни Пистолети за офис мениджъри, без Замятий с Нескользящим основание и Сребърно стълб с Капацитет от 20 Лист?
  • New

Син Телбод Ръчен Телбод с пружинным колела, Малки Настолни Пистолети за офис мениджъри, без Замятий с Нескользящим основание

BGN 6.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Функция - Прекрасен тенис на ръчен телбод под формата на син диамант с посеребренным основна механизъм и противоскользящим подложка отдолу, задържа до 20 листа, технология без задръствания за плавно шиене;. МАТЕРИАЛ-се Адаптира към качествен дизайн от ABS-пластмаса и движение прът от неръждаема стомана, без замятий, здрав и издръжлив;. Размери-Размер телбод-112 мм x 32 мм x 54 mm (4,4 x 1,25"x 2,12") за стандартни телчета 24/6 или 26/6, той е лек и приятен;. МОДА е Страхотен телбод с форма на диамант - една чудесна идея за подарък на работния плот на вашите приятели, семейство, студенти, учители, началници и всички в офиса, особено за самите вас.ВАС ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРОТО!. Опаковка - 1 бр. син телбод в кутия от PVC опаковка.Качествен основен механизъм от неръждаема стомана и черен противоскользящий подложка отдолу, комбинирани с отлично качество на в синьо, което осигурява бързо и лесно шиене без замятий, когато имате най-голяма нужда в училище, на работа или домашния офис.Най-добрата идея за подарък за вашите приятели, семейство, студенти, учители, началници и всички в офиса, особено за самите вас, нека да украсяват масата ни и придадим чиста и прекрасна гледка нашия офис и домашно работното пространство.Ние вярваме, че всичко, което си струва да се прави, си струва да се прави добре!.