MGZNMTY Твърд Защитен калъф за съхранение подобряване на wheelhead машини за кучета Casfuy, Професионален калъф за носене на машинката за нокти за домашни кучета (само калъфч?
  • New

MGZNMTY Твърд Защитен калъф за съхранение подобряване на wheelhead машини за кучета Casfuy, Професионален калъф за носене

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Уникален дизайн】 Калъф за съхранение е предназначен само за мелница нокти Casfuy Dog 【Перфектна защита】 Калъф за съхранение е изработена от твърд материал EVA, защита на машинка за ноктите на вашия домашен любимец от сблъсък, падане и надраскване. 【Съхранение】Калъф за съхранение позволява да съдържат машинка за нокти на домашни любимци в чистотата и лесно се побира в раница, за пътуване и за съхранение. 【Съвместимост】Калъф за съхранение е съвместимо само с актуална wheelhead машина за кучета Casfuy. 【Само калъф】 се Продава само на калъф за съхранение, острилка за нокти за кучета в комплект не е включена.MGZNMTY - професионален производител на покривала за съхранение, специализирана в производството на калъфи за съхранение на различни продукти.Описание : Калъф за съхранение, предназначени изключително за мелница нокти Casfuy Dog.