Странна живот 2 (PS4)
  • New

Странна живот 2 (PS4)

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Включва всички сезонивключва бонус игра : невероятни приключения на капитан направени.включва лепенки arcadia Bay за настройки на играта раницата на Шон.Описание на продукта Отличена с награди серия life is Strange продължава в изцяло нова история от dontnod Entertainment.
след трагичния инцидент братя Шон и Даниел Диас бягат от дома.Страх от полицията и се налага да се справят с наскоро проявившейся телекинетической сила Дэниела - способността да се движат предмети със силата на мисълта - момчета решават да отидете в родния град на баща си-Пуерто-Лобос в Мексико за сигурност.
изведнъж шестнадцатилетний Шон става отговорен за сигурността на Дэниела, му дава убежище и го учи как да разграничат доброто от лошото.Тъй като силата на Дэниела расте, Шон трябва да определи правилата, по които те ще живеят.Да се съхранява в сила тайна, или да я използва, за да им помогне в тяхното пътуване?Выпрашивать, заеме или открадне?Свържете се със семейството си или да остане незабелязано?
избор на Шон определя съдбата на братята Диас и живота на всички, с които те се срещат.
от Сиатъл до Портланд, в Калифорния . След бензиностанции, изоставени бараки, местенца и гори.Пътят в Мексико дълъг и пълен с опасности, но също така приятелство, чудеса и възможности.
това е пътуване, което може завинаги да се обвърже Шон и Дэниела . или разлучить ги Братство.
life is Strange 2 включва : пълен сезон (епизоди от 1 до 5). епизод 5 се предлага под формата на бонус играта, за да изтеглите в цифров формат : Невероятни приключения на капитан направени Аркадия Бей Петна : настройте ин-гейм раница на Шон. Комплектът съдържа : DVD-ROM.