Интерактивен Храна за котки, Преминаващ Пъзел, на Играчка-Ясла за Стайна котка, Играчки топки с Дразнящими Пръчки, Умствена Физически Играчка за Котки, Упражнение, ?
  • New

Интерактивен Храна за котки, Преминаващ Пъзел, на Играчка-Ясла за Стайна котка, Играчки топки с Дразнящими Пръчки, Умствена

BGN 42.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Богат на функции интерактивна играчка за котки 3 в 1 Играчки за котки с превръщането на масата с интерактивни пръчки Накарай котка следват в кръг или докосване на топката на пръчици. Долу е играчка-една топка, тази част може да се отърве на котката ви от безпокойство, и те обединявайки своите естествени инстинкти на лов.Котка Ясла-пъзел - тава-пъзел за котешки храна отгоре, детски играчки и закуски възнагради за развитие на IQ котки. ? Диаметърът с пръчки - 13,78 инча х 10,35 инча, с тази играчка могат да играят заедно 2-3 котки, независимо от това, възрастна котка или котенце. ? Е изработен от екологично чист ABS, лесен за почистване. здрава играчка за котки. 4 нескользящие гумената облицовка на дъното, които преобръщане котка на играчката. ?Често играе с тази играчка за коте, което може да увеличи щастието си и да се отървете от ежедневната скука.Намалява вероятността от повреждане мебели, дрехи и т. ? Ако имате някакви допълнителни проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време.тя може да се използва за производството на играчки-пъзели с кучешка храна и интерактивни играчки за тренировка IQ.