Джобен нож OKNIFE Spurdog, Стомана D2, Матирано Черно Острие с титанов щанга с покритие, Сгъваем нож EDC с дръжка от алуминиева сплав за къмпинг и туризъм (OD Green)
  • New

Джобен нож OKNIFE Spurdog, Стомана D2, Матирано Черно Острие с титанов щанга с покритие, Сгъваем нож EDC с дръжка от алуминиева

BGN 21.30

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Безопасно и гладко], За да гарантира сигурна и стабилна работа тук ние имаме spurdog система за измиване на стоманени сачмени лагери и предохранительной спирателна конструкция, която осигурява бързо внедряване и заключване [Качествени материали] Острието е изработено от стомана с висока якост D2 с матирано черно титанов щанга с покритие за да се гарантира твърдост и издръжливост, както и повишена устойчивост към корозия за да се гарантира устойчивост на ножа. [Удобна дръжка] Ръкохватка изработена от алуминиева сплав 6061-T6 с матирана твърда окислява повърхност и ергономичен дизайн в клетка, който осигурява удобен захват и в същото време осигурява стабилност и сигурност при управлението на една ръка. [Отлична фиксация] Ние използваме механизъм за заключване liner четки-заключване за даване на Spurdog по-добра поддръжка и усилия за определяне, повишаване на нейната стабилност и сигурност, което го прави по-подходящ за работа, които изискват усилие, като скалывание и рязане. [Перфектния дизайн за ЕРП] Общата дължина на 6,94 инча (3,94 инча в сгънат вид) и удобен клип за джоба си, го правят идеален за EDC.Идеален за вътрешно и външно използване.Може да се използва и като работен ножове, отварачки за кутии и походного на ножа.Най-добрите подаръци за мъже и жени. [Безопасно и гладко], За да гарантира сигурна и стабилна работа тук ние имаме spurdog система за измиване на стоманени сачмени лагери и предохранительной спирателна конструкция, която осигурява бързо внедряване и заключване. [Качествени материали] Острието е изработено от стомана с висока якост D2 с матирано черно титанов щанга с покритие за да се гарантира твърдост и издръжливост, както и повишена устойчивост към корозия за да се гарантира устойчивост на ножа. [Удобна дръжка] Ръкохватка изработена от алуминиева сплав 6061-T6 с матирана твърда окислява повърхност и ергономичен дизайн в клетка, който осигурява удобен захват и в същото време осигурява стабилност и сигурност при управлението на една ръка.