Калъф KOAHS за iPhone 14/14 Pro/14 Plus/14 Pro Max, Кожен Калъф-портфейл Премиум-клас с Каишка на китката, за Притежателите на карти, Поставка, който предпазва от падане Чанта-портфей?
  • New

Калъф KOAHS за iPhone 14/14 Pro/14 Plus/14 Pro Max, Кожен Калъф-портфейл Премиум-клас с Каишка на китката, за Притежателите

BGN 38.57

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Съвместимост] : Подходящ за i Phone 14/14 Pro/14 Plus/14 Pro MaxМоля, проверете модела на мобилния си телефон, преди пускането на поръчката. [Определяне] : калъф за мобилен телефон, бутон и свалящ-портфейл за мобилен телефон.Снабден с 3 слота за карти за лесен достъп.Той предпазва вашия мобилен телефон и дава възможност изключете го от чантата само в случай, че искате да го вземете с вас. [Поддръжка за безжично зареждане и влакчета] : Този калъф за мобилен телефон подходяща за жените, безжична зареждане, не е нужно да се свали калъф за мобилен телефон, Благодарение на вградена стойка удобно, за да гледате филми или да говорите в чата, така че можете да освободи ръката си.Лесен достъп до всички портове и контроли. [Цялостна защита] : устойчив на удари калъф за мобилен телефон, за цялото тяло е оборудван с мека възглавница от TPU и здраво печатна платка, която предпазва от падане, а повдигна ръба на рамката може да затворите екрана и фотоапарата. [Най-добрите подаръци] Коледа, Великден, Ден на майката и Свети Валентин - най-добрите подаръци за приятели, братя, жени, бащи и майки.Материал : кожа Применимая модел : за i Phone 14/14 Pro/14 Plus/14 Pro Max Цветове : кафяво, черно, розово злато, червено, синь1. Тъй като това е комбинация от своята практика за мобилния си телефон и портфейла, дизайн позволява да поставите по-карти и пари, Обърнете внимание : портмоне с цип могат да се настанят само малък брой на банкноти и монети. Този калъф за мобилен телефон притежава функции за защита от падане, драскотини, приплъзване и пръстови отпечатъци. Тънък корпус няма да добави вашия мобилен телефон големия обем или тегло. Прост дизайн на цвят изглежда в ретро стил, което също прави своя мобилен телефон класически и стилни. Чист приятелка осигурява пълен достъп до всички функции и бутоните за управление.