Juedarli Метална Кола Ключодържател ключодържател, Сверхпрочная Верижка за ключове с 2 Подвижни Пръстени за Ключове, Автомобилни Ключодържател, Аксесоари за Мъже И Же?
  • New

Juedarli Метална Кола Ключодържател ключодържател, Сверхпрочная Верижка за ключове с 2 Подвижни Пръстени за Ключове, Автомобилни

BGN 3.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Материал] : е Изработен от полиран хромированного с сплавВътрешната конструкция за защита от загуби, изработени от месинг, устойчива и силна. [Прилагането на] : Ключодържател с две кръгчета за защита от загуба е подходящ за повечето автомобилни ключодържатели и влизане без ключ, като Dodge RAM, Honda, Toyota, Ford, Jeep, BMW, Audi, Mercedes Hyundai Buick Nissan Tesla Chevy и т. Ключовете за мотоциклети, ключовете от офиса, и ключовете от дома, също са съвместими. [Структурен дизайн] : Вградена пружина плъзгащи дизайн, отвертка не е необходимо, по-удобно и по-безопасно.Ключовете могат да бъдат демонтирани и преинсталиране на всяко място, по всяко време, без използването на инструменти (моля, вижте видеото или снимката за по-подробно начина за инсталиране). [Удобно] : Голяма кука за бърз и лесен достъп.Лесно се прилага на всички линии на вашите дънки или в раницата. [Подарък] : Ключодържател от колата, купил като подарък на шофьорите, жени, мъже, приятели, семейства и колеги на рождени дни, сватби, годишнини, Свети Валентин, Коледа, Ден на майката. [Материал] : е Изработен от полиран хромированного с сплав.Вътрешната конструкция за защита от загуби, изработени от месинг, устойчива и силна. [Прилагането на] : Ключодържател с две кръгчета за защита от загуба е подходящ за повечето автомобилни ключодържатели и влизане без ключ, като Dodge RAM, Honda, Toyota, Ford, Jeep, BMW, Audi, Mercedes Hyundai Buick Nissan Tesla Chevy и т. Ключовете за мотоциклети, ключовете от офиса, и ключовете от дома, също са съвместими. [Структурен дизайн] : Вградена пружина плъзгащи дизайн, отвертка не е необходимо, по-удобно и по-безопасно.Ключовете могат да бъдат демонтирани и преинсталиране на всяко място, по всяко време, без използването на инструменти (моля, вижте видеото или снимката за по-подробно начина за инсталиране). [Удобно] : Голяма кука за бърз и лесен достъп.Лесно се прилага на всички линии на вашите дънки или в раницата. [Подарък] : Ключодържател от колата, купил като подарък на шофьорите, жени, мъже, приятели, семейства и колеги на рождени дни, сватби, годишнини, Свети Валентин, Коледа, Ден на майката.