Чайникът XUDREZ, Стъклен чайникът за жени, Синя Роза, Цвете Стъклен Чайника с злато за майки, Приятели, Коледа, Рожден Ден, Годишнина, 2,44 *4,72 инча (10,15 мл / 300 мл синьо)
  • New

Чайникът XUDREZ, Стъклен чайникът за жени, Синя Роза, Цвете Стъклен Чайника с злато за майки, Приятели, Коледа, Рожден Ден,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чайник XUDREZ, безопасен стъклен чайник за жени, стъклена кана с цветен модел сини рози и злато, за да цъфтят чай, хлабав ламарина, чай Характеристика : Този чайник в класически дизайн, с позлатени заобиколен от злато почистена контроли и выдолбленной дръжка е изработена от висококачествен порцелан и очарователни цветяНезависимо от това, дали използвате стъклена кана като декоративен елемент или за домашно ползване, той няма да ви разочарова и ще бъде много хубаво да наблюдават цъфтежа на чай по време на пиенето на чай.Красив стъклен чайник с отличителен цветен модел от емайл, ярките златни листа на ръба, куха дръжка и пакетиран в чудесна подарък кутия, също ще се превърне в идеален подарък за вашите семейства и приятели по специален повод.Материал : боросиликатное стъкло, метал. Капацитет : 10 грама. Отличен избор за подарък.Ръчна работа по емайл.Да се пие по Елегантен начин.Размери на продукта : 2,44 (Л) * 4,72 (В) инча. Капацитет : 300 мл / 10,15 унция. 【THE TEAPOT】 Размер : 2,44 (Л) * 4,72 (В) инча, 10,15 мл /300 мл мини каната се предлага в комплект с удобна выступом в капака за правилното засаждане и лекота на използване. (Моля, обърнете внимание, че това е мини-чайник, моля, потвърдете размер, преди да закупят, благодаря). 【ГЪВКАВОСТ ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД ЧАЙ】Този кристално чист чайник XUDREZ и аксесоари са идеални за приготвяне на цветята чай, както и хлабав ламарина чай, чай в пакетчета и са за варене на полезна плодов вода.Согревайте чаша с грелкой на свещи или излива студен чай за освежаване на летния вариант. 【ЦВЕТЕН ДИЗАЙН】 се Отличава с елегантен цветен дизайн и добре се съчетава с френската емайл ръчно изработени, инкрустация, чрез леене на благородни метали и т., Произведен в съответствие със строги стандарти, чайник никога не избледняват, а темата се характеризира с оригиналност. 【По-безопасен И полезен】 Нашите цветя кана XUDREZ, изработени от висококачествена здрава стъкло, съдържащ олово, е по-здравословния избор в сравнение с пластмаса или акрил, не съдържа вредни тежки метали, олово и барий, не е токсичен, няма мирис, е безопасна за употреба и лесни за почистване.Нека да се насладят на здравословен начин на живот, даде най-добрата любов. 【ИДЕАЛЕН подарък】 Нашата стъклена чаша ще бъде привлекателен за вашето парти, сватба и разкрасяване на плота на масата в стаята за гости и кухнята.Продуктът изглежда елегантно и оригинално, това е идеален подарък за вашата майка, учители, приятелка рожден ден, Ден на майката, Ден на учителя, Коледа, Свети Валентин и т. 【THE TEAPOT】 Размер : 2,44 (Л) * 4,72 (В) инча, 10,15 мл /300 мл мини каната се предлага в комплект с удобна выступом в капака за правилното засаждане и лекота на използване.

Material:
Borosilicate Glass, Metal