Лампа-Полилей Спътник - Окачен тавана лампа в средата на века - Подвесная светлинна Полилей Модерен Полилей с 8 лампи за кухни, Спални, Трапезария, дневен Тракт, кори?
  • New

Лампа-Полилей Спътник - Окачен тавана лампа в средата на века - Подвесная светлинна Полилей Модерен Полилей с 8 лампи за кухни,

BGN 33.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ДЕКОРАТИВЕН ДИЗАЙН] : Полилей Sputnik извършва в елегантния дизайн средата на века тази привлекателна черна полилей пуснат чар и красота в интериора на вашия дом. [ИЗОБИЛИЕ от СВЕТЛИНА] : Тази индустриална полилей има клонове, простиращи се от ядро полилеи.Това е чудесен и е популярен избор за монтаж на таван лампа за трапезария или фоайето.Този лек тавана лампа осигурява изобилие от светлина във всички посоки.Тази лампа Sputnik ще се превърне в перфектният избор за таван тела в спалнята, полилей в хола, полилеи в лобито или полилеи в кухнята. [ГЪВКАВИ И РЕГУЛИРУЕМИ] : Този висящ лампа за фермерска къща може да се инсталира както върху плоски, така и върху наклонени тавани.Универсална конструкция осигурява гъвкавост на монтажа.Добавяне или премахване на приложените удлинительных пръчки, ще ви позволи да увеличите или намалите височината на висящи полилеи. [Поддържа няколко лампи с нажежаема жичка] : Тази черна полилей е съвместим с всички видове лампи с нажежаема жичка e26.Това могат да бъдат led лампи или лампи с нажежаема жичка.Тавана лампа Sputnik е идеален за използване като режийни кухня осветление по време на готвене.Има много видове крушки.Някои крушки са регулируеми гнезда, които ви позволяват да променяте ъгъл осветление. [ЗАТЕМНЯЕМАЯ] : Модерен полилей може да бъде напълно регулируеми при използване с регулируема яркост лампа e26.Тази лампа може да бъде напълно регулируем потолочным осветление хол, кухня, фоайе или спални.Това ще създаде добра атмосфера, ако се използва крушка с регулируема яркост на светлината и съвместим ключ за регулиране на яркостта. (крушка и ключа в комплекта не са включени).Този полилей е изпълнена в модерен, но в същото време класическа форма.Той е подходящ за всяко помещение, както отворена розетка създава модерна атмосфера на средновековието.