Подаръчен комплект MAMIMAKA за новородено, 27 предмети, Дрехи за Малките Момичета, Боди, Панталони, вещи от първа необходимост и Аксесоари от 0-6мес.
  • New

Подаръчен комплект MAMIMAKA за новородено, 27 предмети, Дрехи за Малките Момичета, Боди, Панталони, вещи от първа необходимост

BGN 26.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ПамукЗакопчалката на копчета. Подаръчен комплект за новородено MAMIMAKA от 100% памук е направен от мека памучна тъкан от премиум-клас, грижеща се за нежна кожата на вашето дете. Това е достъпен набор от високо качество, който идеално се съчетава.Застегивающиеся копчета за лесно обличане и свободни, здрави застегивающиеся копчета позволяват да се носят, пере, се повтаря.Ръкавици-стъргалки, помагат на бебето не случайно поцарапаться, а също запазват ръцете му са топли.Шапки запазват топлина и комфорт на главата на детето, придавайки им елегантен външен вид и защита от слънцето.Какво получавате : Пижамата на крака от 3 опаковки, боди от 5 опаковки, панталони от 4 опаковки и комплект от 5 шапки за еднократна употреба, 5 варежек, 5 чорапи.Моля, обърнете се към : първото изображение на избрания от вас вариант. моля, проверете таблицата размери преди да поръчате. 100% памук, всеки памук силен, мек като облак, дава на бебета усещане за комфорт върху кожата.Те са проектирани с плътна и еластична засаждане, за да се гарантира безопасност и комфорт.Висококачествен 100% памук, осигурява максимална мекота и уют, топлина и комфортно, всички наши дрехи за малките момичета и момчета безвреден и нежна за кожата на бебето.Изящна изработка, дизайн без кости, плътно зашити, не вредят на кожата на вашето бебе, елегантен и удобен.Еластичен маншет с дърворезба, умерена на еластичност, не могат да затруднявам малки крачета на детето.Дръжте краката на бебето топли, не само за да се топлят, но и за предотвратяване на приплъзване и защита на краката на детето. Пижами за крака с дълъг ръкав за новородено от 3 опаковки. 5 комплекта костюми за Боби. Панталони от 4 опаковки. Шапки от 5 опаковки, ръкавици от 5 опаковки и чорапи от 5 опаковки. Пижами за крака с дълъг ръкав за новородено от 3 опаковки. 5 комплекта костюми за Боби. Панталони от 4 опаковки. Шапки от 5 опаковки, ръкавици от 5 опаковки и чорапи от 5 опаковки.