Lind Кухня 20pcs Кръгла Тава с Брошка на Жени Пръчка 15x76 мм Метална Мед САМ Рокля с Ръчно изработени Бижута, Аксесоари За Направата на Защитно Брошка Игла с ревери (Злато)
  • New

Lind Кухня 20pcs Кръгла Тава с Брошка на Жени Пръчка 15x76 мм Метална Мед САМ Рокля с Ръчно изработени Бижута, Аксесоари

BGN 4.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пратката включва : 20 бр Кръгла Тава за ревери.Нагрудная шнола с ревера за мъже и жени, специален дизайн на кръгла тава, в която можете да сложите каквато ви харесва поделку. Размер : приблизително 15x76 mm /0,6x3,0 инча.Висококачествен меден материал, издръжлив и лесен за употреба.Перфектни аксесоари за ръчно изработени дрехи, направи си САМ.Мода и кратко идеално за партита, сватби, бала, маскарадного рокли, ежедневни бижута и т., Тези игли за ревери може да се използва за допълнения за облекла, игли за бродерия, шевни игли, идеално подходящи за вашия костюм, яката на риза, вратовръзка, шал и т. на Помещение включва : 20 бр. Кръгла жени за ревери.Нагрудная шнола с ревера за мъже и жени, специален дизайн на кръгла тава, в която можете да сложите каквато ви харесва поделку. Размер : приблизително 15x76 mm /0,6x3,0 инча.Висококачествен меден материал, издръжлив и лесен за употреба.Перфектни аксесоари за ръчно изработени дрехи, направи си САМ.Мода и кратко идеално за партита, сватби, бала, маскарадного рокли, ежедневни бижута и т. това са игли с ревери могат да се използват за направата на аксесоари за дрехи, игли за бродерия, шевни игли, идеално подходящи за вашия костюм, яката на риза, вратовръзка, шал и т. Параметри : Материал : мед Размер : 15x76 мм Цвят : златна Характеристики : Тези игли с ревери могат да се използват за направата на аксесоари за дрехи, игли за шиене, идеално подходящи за вашия костюм, ризата, вратовръзката, шал и т. Нагрудная на жени с ревери, за мъже и жени, специален дизайн на кръгла тава, върху него може да се постави върху някоя ви харесва поделку.Перфектни аксесоари за ръчно изработени дрехи, направи си САМ.Мода и кратко идеално за партита, сватби, бала, маскарадного рокли, ежедневни бижута и т., на Помещение включва : 20 бр. Кръгла Тава за ревери.

Material:
Copper
Size:
15x76mm
Color:
Gold
Features:
These lapel pins can be used for clothing accessories craft pins, sewing pins,perfect for your suit, shirt collar, tie, scarf,etc.:
Lapel stick breastpin for men and women,special round tray design, you can put any little craft you like on it.Perfect handmade DIY clothing accessories.:
Fashion and brief great for party, wedding, ball, fancy dress, casual decoration etc.:
Package included:
20pcs Round Tray Lapel Pin :