GORGECRAFT 40 бр. Блестящи Крила на Ангел Плат Бял Релефен Мини-Крилата Ленти С Апликация Пайети за Чанти САМ Занаятите, Украса За Коса, Ризи, Дънки, Обувки Шевна Облекло У?
  • New

GORGECRAFT 40 бр. Блестящи Крила на Ангел Плат Бял Релефен Мини-Крилата Ленти С Апликация Пайети за Чанти САМ Занаятите,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

40 бр мини-крила : Идва с 40 бр. блестящи крила на ангел бял цвят, елегантна изработка, достатъчно за ежедневните занаяти, ръчна изработка.Качествени материал : Мини крила на ангел, изработени от качествени материи, им е лесно да се повреди, да се деформира и выцветать, издръжлив при продължително използване, гладка повърхност, без миризма и са лесни за използване.Размер на МИНИ-крилата : Всяко ангелско крило е с дължина около 2,48 инча (63 мм), на ширина от 3.46 инча (88 mm) и дебелина 0,06 инча (1,5 мм).Чудесен избор за занаяти собствените си ръце, можете също така да шият го на дрехите си или прогладить ютия и като украса.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези крилца може да се използва широко за довършване на обувки, палта, дънки, чанти, куфари, покрива възглавница и завеси.Те също са полезни за укриване на повредени или порванных на петна върху дрехите и аксесоарите.Красива украса : Отличен, подходящ и за декорация на вашите работи, scrapbooking, заколок за коса, чорапи, висящи украшения на коледна елха, торта, брошки, аксесоари за коса, шиене, сватба, бантов за коса, украса за подарък опаковки.GORGECRAFT 40 бр. Блестящи крила на ангел Плат на Бели ивици с тиснеными мини крила, апликация с пайети за чанти-занаяти, украса за коса, Ризи, Дънки, Обувки, Аксесоари за шиене, украси за дрехи, Спецификация на продукта : Материал : плат Цвят : бял Размер : около 2,48 инча (63 мм), широчина от 3.46 инча (88 мм) дължина-0,06 инча (1,5 мм) дебелина.Пратката включва : 40 бр. мини-крила на ангел Функция : Широко приложение : Тези крила може да се използва широко за обувки, палта, дънки, чанти, куфари, покрива възглавница и завеси.Те също са полезни за укриване на повредени или порванных на петна върху дрехите и аксесоарите КРАСИВА украса : Отличен, подходящ и за декорация на вашите работи, scrapbooking, заколок за коса, чорапи, висящи украшения на коледна елха, торта, брошки, аксесоари за коса, шиене, сватба, бантов за коса, украса за опаковане на подаръци.

Material:
Cloth
Color:
White
Size:
about 2.48 inch(63mm) long, 3.46 inch(88mm) wide, 0.06 inch(1.5mm) thick.
Package Included:
40pcs Mini Angel Wings
Feature:
WIDE APPLICATION:
These wing can be widely used for shoes, coats, jeans, bags, suitcases, pillowcases and curtains. They are also useful for hiding damaged or torn spots on your clothes and accessories
BEAUTIFUL ORNAMENT:
Great for decorating your craft, scrapbooking, hair clips, stockings,Christmas tree hanging ornaments, cake topper, brooches, hair ties accessories, sewing, wedding, hair bows, gift wrapping decorations.