Имитация На Храна Родословни Шнола За Коса Забавен Утконос Клип Cartoony Дизайн На Аксесоари За Коса, За Жени, Момичета (Червен Пипер)
  • New

Имитация На Храна Родословни Шнола За Коса Забавен Утконос Клип Cartoony Дизайн На Аксесоари За Коса, За Жени, Момичета (Червен

BGN 0.89

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : смолаМатериал отличен и издръжлив. Размер : 6-13 далеч,7 виж Креативен дизайн, прекрасна форма, отлично качество на изработката. Тип дизайн : черен Пипер, печени клешни раци, скариди на скара, калмари.Ние ви предлагаме разнообразие от различни стилове, за да отговарят на различни нужди в избора.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени и момичета, са подходящи като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Ако имате някакви проблеми по време на пазаруването, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Материал : смола.Материал отличен и издръжлив. Размер : 6-13 далеч,7 виж Креативен дизайн, прекрасна форма, отлично качество на изработката. Тип дизайн : черен Пипер, печени клешни раци, скариди на скара, калмари.Ние ви предлагаме разнообразие от различни стилове, за да отговарят на различни нужди в избора.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени и момичета, са подходящи като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Ако имате някакви проблеми по време на пазаруването, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Тип дизайн : черен пипер, печени клешни раци, скариди на скара, калмари Материал : смола Опаковка : 1 бр. Шнола за коса Тип на продукта : Шнола за коса Размер : 6-13 далеч,7 см Приложимо сезон : пролет, лято, есен и зима Дизайна : имитация на хранително птицечовка Стил на затягане : модерен Функция : бижу Моля, оставяйте малко отклонение при ръчни измервания се дължи на грешка на данни в 1-2 виж дължи На разликата между монитора и яркостта на светлината е истинският цвят на продукта може да се различава от показаните на снимките.