Luxshiny Маса за Хранене Декор 3 бр. Завъртане на Въртящата се Поставка От Алуминиева Сплав Въртяща се Маса, Лагери База за Украса на Тортата Растения Плоски Монитори, Т?
  • New

Luxshiny Маса за Хранене Декор 3 бр. Завъртане на Въртящата се Поставка От Алуминиева Сплав Въртяща се Маса, Лагери База

BGN 4.98

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОбезсилваИзработен е от висококачествен материал, който гарантира стабилността на центъра на тежестта и липсата на разклащане.На повърхността се прави с помощта на тънките умения и технологичния процес, което е много практично.Тези въртящи се лагери лесни за монтиране и се стабилизират, което е удобно за използване.Нейната дебелина е значително повишава носещата способност.Тези въртящи се лагери са идеални за влакчета за украса на торта, маса за хранене, стеллажа за демонстрация на хранителни продукти и т. са Подходящи за глинени скулптури, украса торта, подложки за скулптура хотелско, ресторантско, кетъринг, демонстрация на хранителни продукти, услуги и така нататък.Характеристики - Цвят : сребрист - Размер : 3.47in-Материал : алуминиева сплав Предпоставка включва 3 х въртящи лагер.