Червен Банер с 70-та годишнина, Бижута за мъже и Жени, Голяма Червено-Черен Лъскав Фон на 70-годишнината, Поздравления 70-Годишен Банер за Рожден Ден, Снимка Фон, за да п?
  • New

Червен Банер с 70-та годишнина, Бижута за мъже и Жени, Голяма Червено-Черен Лъскав Фон на 70-годишнината, Поздравления 70-Годишен

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Червено Бижу за 70-ия рожден ден】Украса happy 70th birthday, украсени с искрящи гирлянди от светлини, затруднен надписи 70-годишна давност и червени балони за създаване на излъчване, сладък и незабравим парти атмосфера ?【Голям размер】 Червено-черен банер happy 70th birthday размер на 72,8x43,3 инча (185x110 см) подходящ за вас и вашите приятели за украса на различни партита. ?【Широко приложение】 украса на 70-ия рожден ден за мъже и жени идеални за 70-годишнината си, кръщенета, абитуриентски бал, сватба, юбилей, червено-черни партита и всички видове декорации за партита на закрито или на открито. ✨【Лекотата на монтажа】Червен фон банер на рождения ден на 70 години с 4 медни дупки, можете лесно да използвате въже, продев въжето чрез мед и окачени си на закрито или на открито. ?【Здрав материал】 Нашия червено-черен фон за отбелязването на 70-годишнината изработен от устойчив полиестер, който е лесен за почистване, за носене и може да се използва повторно.Червен банер с 70-та годишнина, бижута за мъже и жени, голяма червено-черен лъскав фон с 70-годишнината, поздравления за 70-годишнината, банер честит рожден ден, снимка фон, за да проверите за юбилейна партита Технически спецификации : Цвят : червен и черен Размер : 72,8x43,3 инча/180x110 см Материал : полиестер Помещение включва : 1 фон с 70-годишнината, 1 х лента Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска малка грешка в размера. Поради разлика в изображението цвят може да се различават малко.