Хигиенична Силиконова Гъба-Скраб за измиване на съдове LaClean, Подложка За мивки, Срок на експлоатация 3 години, Революционен Патент, Тежкотоварни телена Четка За мие?
  • New

Хигиенична Силиконова Гъба-Скраб за измиване на съдове LaClean, Подложка За мивки, Срок на експлоатация 3 години, Революционен

BGN 4.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Иновативна 1 страна има вградени въртящи се абразивни силиконов диск за пречистване от твърди замърсявания и отстраняване на упорити петнаСверхкомфортный ергономичен гъвкав дизайн с закачалка на присоске - лесно да изсъхне, задържа и се използва за контейнер от всякакъв тип.Срок на експлоатация на продукта : поне 3 г.Хигиенична гъба-скраб За идеално почистване на съдове, прибори за хранене и зеленчуци, РЕГИСТРИРАН за Международен ПАТЕНТ - иновативен и революционен!Най-високо качество - Изработен от 100% силикон * Ергономичен гъвкав дизайн с закачалка на присоске - лесно да изсъхне, задържа и се използва за всеки вид съдове за готвене.Двойна функционалност на повърхността : * 1 Страна - Почистваща - пяна, терени и придава блясък. (за по-добро образуването на пяна сапун използвайте минимално количество течаща чешмяна вода). * 1 Страничната четка - има вграден абразивни силиконов диск - за пречистване от твърди замърсявания и отстраняване на упорити петна. (диск е изработен по уникална технология и е приложен като неразделна част от почистването на уплътнение). > Забележка : Препоръчително е преди да използвате да изпробват почистване на диск в уединено място, за да се чувствам неговата сила. * Дълготрайност на продукта : поне 3 години!Лесна употреба : За лесно почистване с помощта на почистване на диска щракнете върху гъба на тыльную страна на диска. -> За да се лека, спокойна и удобна за почистване. -> Почистване на почти всички съдове за готвене, прибори за хранене и прибори за хранене.А също така се препоръчва за почистване на плодове и зеленчуци. * Отлична замяна на всички съществуващи видове тампони за измиване на лицето и гъби за миене на съдове. -> Гладка и перфектно почистване, всеки път! -> Супер удобно!! -> Лесен за почистване и дезинфекцирани в миялна машина или вряща вода.