Yiuhhad Детско Гироскопическое Въртящо се Кресло За тренировка Чувството за Равновесие, Сензорно Стол За аутизъм, Тренирующее Координацията на тялото с въртене на 360 ?
  • New

Yiuhhad Детско Гироскопическое Въртящо се Кресло За тренировка Чувството за Равновесие, Сензорно Стол За аутизъм, Тренирующее

BGN 122.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Тренировка физическа координация : въртящо се кресло за сензорна интеграция, насочени сензорна интеграция, целенасочена корекция на баланса, координацията на развитието на баланса на лявото и дясното полукълба на мозъка ★ Използване на полипропиленови материали за защита на околната среда, зелени и здрави, устойчиви на висока температура, сигурна игра, изящна изработка, изглаждане на всички детайли, утолщенное дъното.Не се притеснявайте за сигурността по време на употреба, това е абсолютно безопасно. ★ цялостна гладко полиране на 360 ° : ламиниране, дебел диск, изследователски дизайн, на вентила под формата на яйца, куполна с двете страни, вогнутое по средата, удобно седнали. ★ Метална основа : за да се гарантира сигурността на въртене на седалката, заваряване на метали, усилване на носещата способност, след действителното измерване, могат да издържат на 75 кг!. ★ Перфектен подарък : намерете чувство за равновесие в играта, играйте на корема, качете се, дайте воля на игриво натура на вашето дете и се насладете на здраво и щастливо детство. ★ Тренировка физическа координация : въртящо се кресло за сензорна интеграция, насочени сензорна интеграция, целенасочена корекция на баланса, координацията на развитието на баланса на лявото и дясното полукълба на мозъка. ★ Използване на полипропиленови материали за защита на околната среда, зелени и здрави, устойчиви на висока температура, сигурна игра, изящна изработка, изглаждане на всички детайли, утолщенное дъното.Не се притеснявайте за сигурността по време на употреба, това е абсолютно безопасно. ★ цялостна гладко полиране на 360 ° : ламиниране, дебел диск, изследователски дизайн, на вентила под формата на яйца, куполна с двете страни, вогнутое по средата, удобно седнали. ★ Метална основа : за да се гарантира сигурността на въртене на седалката, заваряване на метали, усилване на носещата способност, след действителното измерване, могат да издържат на 75 кг!.