Кутии за съхранение MASERA, Обеци, Колие, Твърдо Окачване, Акрилна Прозрачна Верига, Бижутериен Дисплей, закачалка За Багаж, Багажник, Органайзер, Държач за витрини (Ра?
  • New

Кутии за съхранение MASERA, Обеци, Колие, Твърдо Окачване, Акрилна Прозрачна Верига, Бижутериен Дисплей, закачалка За Багаж,

BGN 24.92

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тези здрави, издръжливи плетени плоски организаторите за съхранение на едни от най-добрите пластмасови кошници за продължителна употреба Те позволяват надеждно да оформите пластмасови кутии за съхранение, за улесняване на движението и пестене на място във вашия дом, апартамент или етажната собственост.Това също позволява да се запазят сухи елементи и непыльными. ᲦЛесен и практичен дизайн, 3 ръкохватки на различна височина. Подходящ за всички видове обеци/суспензии за колие. Тип : Поставка за бижута.Тези малки кошници за съхранение на отлични за съхраняване на всички вашите домашни стоки във всички видове помещения, като шкафове, рафтове, в кухнята, в спалнята или в класната стая.Принадлежности за баня, хладилник с фризер, кухненски хранилище на организаторите за играчки, малки детайли, инструменти.Тези здрави, издръжливи плетени плоски организаторите за съхранение на едни от най-добрите пластмасови кошници за продължителна употреба. Те позволяват надеждно да оформите пластмасови кутии за съхранение, за улесняване на движението и пестене на място във вашия дом, апартамент или етажната собственост.Това също позволява да се запазят сухи елементи и непыльными. ᲦЛесен и практичен дизайн, 3 ръкохватки на различна височина. Подходящ за всички видове обеци/суспензии за колие. Тип : Поставка за бижута.Тези малки кошници за съхранение на отлични за съхраняване на всички вашите домашни стоки във всички видове помещения, като шкафове, рафтове, в кухнята, в спалнята или в класната стая.Принадлежности за баня, хладилник с фризер, кухненски хранилище на организаторите за играчки, малки детайли, инструменти.Артикул № : Друго Материал : акрил Цвят : комплект от три елемента, голям, среден, малък, прозрачен, големи, средни.