69 Дупки За сапунени мехури Bzaooka с led подсветка Ракета Машина за сапунени Балони за децата на 3, 5, 8 и деца 1-3, Автоматичен Пистолет-силен вятър, Играчки за Възрастни, По?
  • New

69 Дупки За сапунени мехури Bzaooka с led подсветка Ракета Машина за сапунени Балони за децата на 3, 5, 8 и деца 1-3, Автоматичен

BGN 9.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Ракета пистолет за сапунени мехурчета с 69 отвори и led подсветка】 - Къпане в малки мехурчета отново превръща всеки в детето обновен пистолет за сапунени мехури 2023 г. съобщение, с 69 дупки за сапунени мехури може да генерира повече от 1000 мехурчета в минута.Играчка Perfect bubble има лъскави led светлини, които създават цветни и мечтательные мехурчета независимо от деня или нощта.Създайте романтична и магическа атмосфера, за да донесе повече радост на семейството и приятелите си на своите деца. 【Акумулаторни не е нужно да се занимавам със смяната на батерии. 【Популярна машина за сапунени мехури Rocket Бум】 - Машина rocket bubble стана популярна в социалните мрежи, като Tik Tok, Instagram, You Tube, и го обичат възрастните, децата и техните абонати.Този пузырьковый машина е оборудван с осветление, може да се използва за нощни партита на открито, перфектна комбинация от led крушки и мехурчета лесно създава безкрайни часове на щастие с мехурчета!. 【Идеи за подаръци за лятото】-Този пузырчатый пистолет-бластер с цветна подсветка могат да предложат безкрайно забавление и замечтани атмосфера в редица събития, като сватби, рождени дни, партита, туризъм, плажове, игри с водни играчки на открито, градина в задния двор и т. Тази машина за сапунени мехури, разбира се, е идеалната играчка за активна почивка и чудесен подарък за малки деца, деца и възрастни.Просто купете тази играчка bubble пистолет за момичета и момчета, точно сега!. 【Просто за забавление и удовлетвореността на клиентите】- Нашият пузырчатый картечница е лесен за използване, натиснете спусъка, и пузырчатый пистолет ще пусне вълнение на мехури.При това се образуват тоновете на мехурчета едновременно, и те променят цвета си.Това прави всичко по-различно за деца.Ако срещнете някакви проблеми с пузырьковым пистолет bazooka, моля, свържете се с нас чрез имейл купувач-продавач " за подмяна или връщане на парите.