Waenerec четка капачка капачка четка за зъби покрития клипове преносим четка за зъби четка за зъби протектор за съхранение, капакът на главата за баня случай на премес?
  • New

Waenerec четка капачка капачка четка за зъби покрития клипове преносим четка за зъби четка за зъби протектор за съхранение,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Най-добрият вариант за ежедневна употреба, къмпинг или за пътуванеТези малки седалките правят това, което наистина се нуждаят.Вътрешното пространство е защитен своята практика на четка за зъби, е достатъчно голям, за да побере почти всички ръчни и електрически четки за зъби.Използването на своята практика за четка за зъби помага за защитата на четка за зъби в продължение на дълго време, ефективно блокиране на прах във въздуха и да се защити здравето на зъбите на децата и възрастните. ❤️ 【Подходящ размер】 На всяка опаковка е включена 6 опаковки, капачки за четка за зъби 3 цвята (син, сив, бял), размера на всеки своята практика за четка за зъби за пътуване е 1,8 х 1,8 х 1,4 инча. Защитни капаци за четка за зъби са весели и ярки цветове, идеално подходящи за идентификация на четка за зъби на всички членове на семейството. ?【Безопасни за здравето】 капачки за четка за зъби, изработени от висококачествен материал, не могат да имат странен мирис, безопасни и трайни използва в продължение на дълго време.Използването на своята практика за четка за зъби може да защити четка за зъби в продължение на дълго време, ефективно блокиране на въздушно-капков дискомфорт, ефективно защитава здравето на зъбите на децата и възрастните. ?【Вентилационна (противовакуумна) канална дизайн】 защитно фолио за четка за зъби с 4 вентилационни отвори, така че влагата може да се изпарява през дупките, при запазване на четка за зъби на суха и чиста, конструкция с клипсой позволява да я поддържа чиста, здрава титуляр е идеален за покриване на вашата четка за зъби.Лесен за използване, компактен и удобен начин за съхранение и пътуване с чехлами за четка за зъби, запазвайки ги свежи. ?【ИЗПОЛЗВАЕМОСТ】 Защитен калъф за четка за зъби е подходяща за най-ръчни и електрически четка за зъби, запазва четка за зъби свеж по време на съхранение.