Коктейлна набор от Tiki Mugs от 4 Чаши, Керамични хавайски Чаши Luau за Партита, Посуда за напитки, Сладки Екзотични Чаши за Коктейли, Професионална хавайски прибори за па?
  • New

Коктейлна набор от Tiki Mugs от 4 Чаши, Керамични хавайски Чаши Luau за Партита, Посуда за напитки, Сладки Екзотични Чаши за

BGN 16.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Чаши Tiki - чудесен подарък за домакините, участници на сватбени тържества и housewarmingПрекрасна идея за подарък за всякакви поводи или идеалното допълнение към колекцията домашен бар.ЗАБАВЕН и странен ДИЗАЙН : тези големи керамични чаши за тики, ръчно рисувани и всеизгаряне, ще добавят нотка на забавление и елегантност на вашата колекция от прибори за бар или на парти.ИЗДРЪЖЛИВИ и ГОТОВИ за ОТЛИЧНА парти : тези чудесни керамични чаши за коктейли ще ви позволи да се насладите на екзотични напитки с приятелките си във вътрешния двор или да се организира хавайска парти. Тези смешни очила без крака перфектно се вписват във всяка обстановка.СТРАХОТНА ПРИБОРИ за хранене за ВАШИЯ ТИКИ БАР : Тики-барове и ресторанти винаги са предоставяли на клиентите си възможност да си починат.Позволете им да се чувстват путешествующими в тропическо място, където се сервират вашите творчески коктейли в тези забавни керамични чаши, и им се прииска да се върна отново тук. Препоръчва се ръчно пране. 2, Ние ще ви предложим подаръчни чаши в стил ТИКИ.Идеален за подаване на коктейли на хавайските партита и партита в стил Тики.