Поставка за чадъри LRPSJ GWDJ, Черна Метална Поставка За Чадъри, Отделно Стои на Държач За Чадър, Желязо Кофа За Съхранение на Бастуни за вашия офис, Търговски врати (Цвя?
  • New

Поставка за чадъри LRPSJ GWDJ, Черна Метална Поставка За Чадъри, Отделно Стои на Държач За Чадър, Желязо Кофа За Съхранение

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☂【Висококачествени материали】 Метален материал прави количката на притежателя на чадър здрава, я не е лесно да паднеЗелена боя за защита на околната среда, предпазва поставка за чадъри от ръжда. ☂【Горния стоманен пръстен】 : висококачествени материали от неръждаема стомана, гладка текстура, защита от ръжда, липсата на рязане на ръце, дълъг експлоатационен живот. ☂【Удебелена в основата на】 : сгъсти материал, намиращ се плавно, намаляване на шума, лесно надраскване на долната плоча за по-дълъг период на употреба. ☂【Дизайн на части】 Кух дизайн може да се поддържа добра вентилация, което позволява на вашето зонту да диша свободно, особено поддържа чистотата във вашия дом или офис в дъждовните дни. ☂ Рационалност : Твърда основа поставка за чадъри предпазва от наводнения и поддържа чистотата на пода.Кухи рисунки с надпис може да помогне на водата да се изпари по-бързо. ☂【Висококачествени материали】 Метален материал прави количката на притежателя на чадър здрава, я не е лесно да падне.Зелена боя за защита на околната среда, предпазва поставка за чадъри от ръжда. ☂【Горния стоманен пръстен】 : висококачествени материали от неръждаема стомана, гладка текстура, защита от ръжда, липсата на рязане на ръце, дълъг експлоатационен живот. ☂【Удебелена в основата на】 : сгъсти материал, намиращ се плавно, намаляване на шума, лесно надраскване на долната плоча за по-дълъг период на употреба. ☂【Дизайн на части】 Кух дизайн може да се поддържа добра вентилация, което позволява на вашето зонту да диша свободно, особено поддържа чистотата във вашия дом или офис в дъждовните дни. ☂ Рационалност : Твърда основа поставка за чадъри предпазва от наводнения и поддържа чистотата на пода.Кухи рисунки с надпис може да помогне на водата да се изпари по-бързо.Този продукт се продава само с подкрепа за чадъри, без други бижута.