Тренажор за повдигане на прасец GAMZ Premium Tibialis Треньор, Треньор за укрепване на телета /долната част на краката и Глезените, поставянето На предната част на пищяла, Си?
  • New

Тренажор за повдигане на прасец GAMZ Premium Tibialis Треньор, Треньор за укрепване на телета /долната част на краката и Глезените,

BGN 32.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Високо качество】 Тази машина за обработка на пищяла е изработена от дебел материалЗаварени хлебна стомана, имат солидна стоманена конструкция, която е изключително трайна, оборудвани с висококачествена клипс, който здраво прикрепляет статистическа плочи към основата. 【Размери】 Симулатор за пищяла с една струпясване (15 см x 12,5 см / 6 см x 4 и 9 инча), тренажор за пищяла, с два крака (15 см x 30 см / 5. 【Барабани за тренировка на пищяла】 Укрепва мускулите, сухожилията и ставните връзки около глезена, едновременно разтягане и повишаване на диапазон на движение на глезените, което допринася за взривни тичам, спринтам за футбол, скокове във вода, гмуркане или сноуборд. 【Регулируем колан, лесен за переноске и съхранение на】 Обзавеждане tib bar лесна за използване и дава възможност за регулиране на колан за по-добра засаждане или комфорт.Когато не се използва, можете да го сложите в раници, куфари, това не заемат много място. 【Многоцелеви】 Нашето стандартно оборудване за греда на пищяла има широк спектър на приложение и може да се прилага в приседаниях, приседаниях, упражнения за преса, основни тренировки и други упражнения, подходящи за възрастни, младежи и други любители на фитнеса.Тренажор за повдигане на долната част на краката, тренажор за крака за укрепване на телета /долната част на краката и глезените,Симулатор за тренировка на предната част на пищяла Описание на продукта Описание : - Професионално симулатор за тренировка на предната част на пищяла, тренира мускулите на краката и укрепва предната част на пищяла.Това помага при взривно тичане, футбол, скачане във водата, гмуркане или сноуборд и т. - Този тренажор за голеностопных на ставите е изработен от дебела заварени здрава стомана и е снабден с висококачествен клип, на базата на които са приложени утяжеляющие плоча за предотвратяване на подхлъзване по време на употреба.

- Material:
Iron
Size chart:
- 30 cm x 15 cm / 11.81 inches x 5.91 inches.:
Includes:
1 Tibialis Trainer:
Normally the transportation takes 10 to 20 days. If you have not received the item and cannot track the package within 20 days, please contact us via email.:
If you have any questions or are not satisfied, please click our seller name GAMZ and then click Ask a question :