Комплект дръжки за татуировки Пълен набор от татуировки с 30 бр. игли за татуировки 11 бр. Мастило за татуировки Захранване за татуировки Педал за татуировки Практик?
  • New

Комплект дръжки за татуировки Пълен набор от татуировки с 30 бр. игли за татуировки 11 бр. Мастило за татуировки Захранване

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пълен комплект за татуировки : Този професионален комплект за татуиране включва в себе си всичко, което ви трябва, за да започнете с нанасяне на татуировкаВ комплекта е включена професионална писалка за татуировки, 10 висококачествени мастила за татуировки (10 цвята), 1 мастила за татуировки true black, 30 стерилизирани игли за касети с мастило за татуировки, захранване за татуировки, вземе подножието на педала, битумен кабел dc и други необходими аксесоари.Универсална висококачествена татуировочная дръжка : участвува в комплект татуировочная дръжка - това е най-модерно устройство, което е предназначено за осигуряване на точността.Той е подходящ за различни техники на нанасяне на татуировка и осигурява удобен захват за продължителна употреба.Богат избор от мастило за татуировки : С помощта на 10 различни цвята мастило за татуировки и една бутилка истински черно мастило можете да създавате широка гама от светли и устойчиви на татуировки.Мастило за високо качество и стерилизирани за осигуряване на безопасни и стабилни резултати.Игла за стерилизирани касети : В комплекта са включени 30 стерилизирани игли за касети с мастило за татуировки в различни размери и конфигурации, включително 1203 RL, 1205 RL, 1205 RM, 1207 RM, 1205 M1 и 1207 M1. Тези игли са предназначени за осигуряване на точността и последователността и са подходящи за различни техники на нанасяне на татуировка.Цялостни аксесоари : В комплекта също е включен захранващ блок за татуировки, вземе подножието на педала, битумен кабел dc, тиксо за дръжки за татуировки, хартия за пренасяне, ръкавици за татуировки, кожа за практикуване на татуировки и чернильницы със стойка.Тези аксесоари се предлагат всичко необходимо за персонализация на вашия татуировка-станция и да започне да създава невероятни татуировки. 1 х професионална писалка за татуировки.