Toyvian 8 бр., Подвижната Дрънкалка, Забавни Играчки, Играчки За никнене на млечни зъби, Детски Дрънкалки, Бебешки Дъвче Играчки, Бебешки Играчки На местните Зъби, Аксес?
  • New

Toyvian 8 бр., Подвижната Дрънкалка, Забавни Играчки, Играчки За никнене на млечни зъби, Детски Дрънкалки, Бебешки Дъвче

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИГРАЧКИ ЗА МОМЧЕТА детски Играчки могат да се вари, но и време на експозиция при висока температура е от 30 секунди до 1 минута, не е прекаленоДетски ИГРАЧКИ за ДЪВЧЕНЕ За ДЕЦА - малки и елегантни, в безтегловност, дете не се чувства тежестта в ръката си.ДЕТСКИ ДЪВЧАЩИ ИГРАЧКИ - Детски играчки за никнене на млечни зъби в ранен етап на никнене на млечни зъби зъбите се прииска да се върне.Тази безопасна играчка-прорезыватель може ефективно да облекчи дискомфорта по време на никнене на млечни зъби.ИГРАЧКИ ЗА БЕБЕТА - детски играчки за Дъвчене са полезни за ускоряване на растежа на зъбите на детето.Защитете зъби на детето от детството.ИГРАЧКА за малки деца - това ще бъде чудесно допълнение като специален подарък за вашите приятели, които да имат дете. Предпоставка включва 8 х дрънкалки за местните зъбите на Характеристиките на детските играчки -Материал : PVC + TPE Играчки за местните зъбите. - Цвят : Както е показано на фигура, Детска дрънкалка-прорезыватель. -Размер : 9,00x9,00x4,50 см/3,54x3,54x1,77 инча, детска играчка за местните зъбите. - Детски играчки за дъвчене са полезни за ускоряване на растежа на зъбите на детето.Защитете зъби на детето от детската прорезывателя. - Играчки-прорезыватели подходящ размер за детска дръжки са с малко тегло и малки деца лесно да ги вземат за молярные играчки. - Ярки цветове могат да се развие чувствителността на детето към цветен детски жевательным играчки. -Благодарение на дизайна дрънкалки на звука, който тя издава, побеждава местоположение на бебето към детето дъвче играчка. - Изработена от висококачествен материал, може да се използва в чисти и сигурността за използване на бебето бебешки аксесоари.Информация за стоки, Детски забавни играчки за организация или запазването на зъбите за по-голямо удоволствие. Малка играчка за моляра на бебето Удобна конструкция за улавяне е предназначена за малки ръце и помага в координацията.