Завеса за душ Erosebridal Mallard Duck, Тематични Завеса за баня на тема Лов за Патици, за Деца, Юноши, Възрастни, Завеса за Баня с принтом Патица-Кряквы, Завеса за душа в Селски ?
  • New

Завеса за душ Erosebridal Mallard Duck, Тематични Завеса за баня на тема Лов за Патици, за Деца, Юноши, Възрастни, Завеса

BGN 13.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➤➤ Размер : 72 "височина x 72"в ширина78"височина x 72"вширину. 84"височина x 72"вширину.1 Завеса за душ и 12 куки. ➤➤ Водоустойчив и издръжлив принт : машинно пране, водоустойчив, поддържане на форма, висока якост, възстановяване на еластичността. Ярки цветове, по-ясна картина, без избледняване. ➤➤ Уникален дизайн : плат от 100% полиестер, която е устойчива на износване, бързо попива и изсъхва. Лесни за почистване и за нея е лесно да се грижи.Стилен ярка 3 D принт, подходящи за всякакъв вид мебели за баня.Това изпълва вашата баня живота.Креативен и уникален модел ще ви позволи да се насладите на плуване. ➤ ➤ Гаранция за качество : Ако имате някакви проблеми с получаването на продукта, моля, свържете се с нас веднага.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се погрижим за вашият проблем е добре решен. ☀ : Удобно : лесно е подходящ за душ / вана всеки стандартен размер. завеси за душ конструирано така, че да издържа на висока влажност в банята.Помага да се предотврати попадането на допълнителни пръски вода от душа. актуализира всяка тема дизайн на банята.Тази модерна и елегантна завеса за душа има подсилени горния край, което гарантира, че завеса никога не ще падне, когато сте под душа. ➤➤ Размер : 72 "височина x 72"в ширина.78"височина x 72"вширину. 84"височина x 72"вширину.1 Завеса за душ и 12 куки. ➤➤ Водоустойчив и издръжлив принт : машинно пране, водоустойчив, поддържане на форма, висока якост, възстановяване на еластичността. Ярки цветове, по-ясна картина, без избледняване. ➤➤ Уникален дизайн : плат от 100% полиестер, която е устойчива на износване, бързо попива и изсъхва. Лесни за почистване и за нея е лесно да се грижи.Стилен ярка 3 D принт, подходящи за всякакъв вид мебели за баня.Това изпълва вашата баня живота.Креативен и уникален модел ще ви позволи да се насладите на плуване.