чанта-кобур за таблет, Тънък Калъф, Съвместим с iPad Pro 11 Инча 2020, калъф за таблет, интелигентен Магнитен калъф-поставка с панти капак, Предпазен калъф от изкуствена ко?
  • New

чанта-кобур за таблет, Тънък Калъф, Съвместим с iPad Pro 11 Инча 2020, калъф за таблет, интелигентен Магнитен калъф-поставка

BGN 20.69

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

калъф за таблет служи като защитно покритие, предназначени за защита на устройството ви от външни влияния damageтова може да помогне да се запази трайността и външния вид на таблетен КОМПЮТЪР. 【Съвместимост】 Специално разработен Съвместим с калъф i Pad Pro 11 инча 2020 Case Case.❤Моля, проверете позицията на дупки и се обърнете към образа на разпоредбите на дупки, или можете да намерите номерата на моделите за задната част на вашия таблет.Избягвайте покупката на неподходящ продукт. 【Материал премиум-клас】 Този устойчив на удари калъф за таблет, произведен от здрава изкуствена кожа отвън и мек микрофибър от TPU отвътре, придава на чехлу по-класически вид и защитава вашето устройство Huawei tablet case от надраскване. 【Магнитна закопчалка и флип-надолу делото-поставка 】 Вградена магнитна лента, магнитен клапан, за да я държи затворена, и да бъдат защитени, защитава вашата нещо.Конструкция с противоскользящими на ивици, не се притеснявайте за соскальзывании с подкрепата, отвори, способни за регулиране на ъгли подложки, натоварването с врата и раменете. 【Чувствителна магнитна закопчалка】 Поддържа функция за автоматично изключване, ipad автоматично се събужда, когато отворите калъф, и влиза в режим на сън, когато затворите флип калъф. а точно дупка, съвместими с всички портове и бутони, осигуряват пълен достъп, без да махате калъф. калъф за таблет служи като защитно покритие, предназначени за защита на устройството ви от външни влияния.това може да помогне да се запази трайността и външния вид на таблетен КОМПЮТЪР. 【Съвместимост】 Специално разработен Съвместим с калъф i Pad Pro 11 инча 2020 Case Case.❤Моля, проверете позицията на дупки и се обърнете към образа на разпоредбите на дупки, или можете да намерите номерата на моделите за задната част на вашия таблет.Избягвайте покупката на неподходящ продукт. 【Материал премиум-клас】 Този устойчив на удари калъф за таблет, произведен от здрава изкуствена кожа отвън и мек микрофибър от TPU отвътре, придава на чехлу по-класически вид и защитава вашето устройство Huawei tablet case от надраскване. 【Магнитна закопчалка и флип-надолу делото-поставка 】 Вградена магнитна лента, магнитен клапан, за да я държи затворена, и да бъдат защитени, защитава вашата нещо.Конструкция с противоскользящими на ивици, не се притеснявайте за соскальзывании с подкрепата, отвори, способни за регулиране на ъгли подложки, натоварването с врата и раменете. 【Чувствителна магнитна закопчалка】 Поддържа функция за автоматично изключване, ipad автоматично се събужда, когато отворите калъф, и влиза в режим на сън, когато затворите флип калъф.