200 бр. Мини-Фалшива Фигурка калинка, Миниатюрни Самозалепващи Дървени Етикети с Бога Коровками, Микро Инфинити Декор за Дома, Страхотна Градина, Куклена Къща, Напра?
  • New

200 бр. Мини-Фалшива Фигурка калинка, Миниатюрни Самозалепващи Дървени Етикети с Бога Коровками, Микро Инфинити Декор за Дома,

BGN 4.22

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ПРИЛАГАНЕТО на】: ladybugs са идеални за декорация на градината със собствените си ръце или художествени занаятиОсвен това, е подходящ за декорация на дома, на парти или на саксията, за растенията, може да се монтира на всяко място, като например на хладилника и т. 【Лесна употреба】 : ladybugs самозалепващи се, така им е лесно стик и удобно за използване.За някои проекти, като шапки, обувки, ленти на главата си, можете да добавите и малко лепило, за да ги укрепи. 【Безопасни МАТЕРИАЛИ】 : Висококачествено дърво, с рисувани, гладка, е безопасна. 【За размера на】 : 8 мм * 11 мм, много малък. 【ПРЕДПОСТАВКА включва】 : 200 бр. 【ТОПЛИ уши】 : Малките детайли.Не е за деца под 3 години, за да се предотврати проглатывание.Моля, използвайте ги под зоркото око на родителите. 【ПРИЛАГАНЕТО на】: ladybugs са идеални за декорация на градината със собствените си ръце или художествени занаяти.Освен това, е подходящ за декорация на дома, на парти или на саксията, за растенията, може да се монтира на всяко място, като например на хладилника и т. 【Лесна употреба】 : ladybugs самозалепващи се, така им е лесно стик и удобно за използване.За някои проекти, като шапки, обувки, ленти на главата си, можете да добавите и малко лепило, за да ги укрепи. 【Безопасни МАТЕРИАЛИ】 : Висококачествено дърво, с рисувани, гладка, е безопасна. 【За размера на】 : 8 мм * 11 мм, много малък. 【ПРЕДПОСТАВКА включва】 : 200 бр. 【ТОПЛИ уши】 : Малките детайли.Не е за деца под 3 години, за да се предотврати проглатывание.Моля, използвайте ги под зоркото око на родителите.Материал : дървен материал, Размер : 8 мм * 11 мм, защото това са много малки предмети, така че, моля ви, грижете се за питомце или детето Тегло : Характеристики на продукта : Приклеивающиеся ladybugs са добри и като украса за градината, растения, цветя, саксии, микроландшафта от мъх, фото рамки, албуми, албуми картички, книги, сервировочных лъжици и други занаяти собствените си ръце, на Помещение включва : 200 бр.