Закачалки за костюми от масивно дърво Amber Home, 20 броя, Дървени Закачалки за дрехи с гладка бяла тапицерия и противоплъзгаща лента за панталони, Закачалки за дрехи с п?
  • New

Закачалки за костюми от масивно дърво Amber Home, 20 броя, Дървени Закачалки за дрехи с гладка бяла тапицерия и противоплъзгаща

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【РАЗМЕРИ】 17,5 "W X 9"В Х 0,47"Т Опаковка от 20pcs.Всяка закачалка максимално увеличава пространството за съхранение в гардероба си.Идеален за тениска, покритие, джинсам, палта и рокли. 【ПРАКТИЧНИ ФУНКЦИИ】 Тези луксозни закачалки за дрехи, изработени от гладък бял дърво с всички практични функции, като например антикоррозийный хромирана кука на 360 °, нагънат летва за панталони, покрити с винилови, и очерченная линия рамо с идеално разположени зъбци. 【ГЛАДКО ПОКРИТИЕ】 Елегантна закачалка за панталони ръчно изработени от масивно дърво премиум-клас притежават несравнима издръжливост и дълголетие.Те са опесъчени до получаване на гладка повърхност, без чипс и са покрити с бял лак за допълнителна защита. 【Ергономичен дизайн】 не забравяйте, вдлъбнатини с всяка страна може да използва за надеждно окачване си майок, рокли, сутиени, шапки, колани, нощни ризи, шалей и прагове.Дебела хоризонтална летва ви позволява да съхранявате дънки и панталони. Максимално увеличава пространството за съхранение и позволява пълноценно използване на вашия гардероб. 【ОРГАНИЗИРАЙТЕ ВАШАТА тоалетна】 Заоблен дизайн рамо на нашите закачалки за дрехи помага на палто или костюми запазват формата си, внимателно затвори ги в гардероба на вашата спалня.Тези бели дървени закачалки за дрехи, които не ще помяться на всички ваши рубашкам, платьям, жакетам, костюми, брюкам, блузкам и палта.Закачалки за костюми от масивно дърво Amber Home, дървени закачалки за дрехи с гладка бяла тапицерия и противоплъзгаща лента за панталони, закачалки за дрехи с превръщането на една кука на 360 градуса и насечками за якета, панталони, ризи.