QLIGHA Многофункционално Столче За Съхранение, Модерна Квадратна Скамеечка За Крака, Стол за Преобличане Обувки от Изкуствена Кожа с 4 Дървени Крака за Хол, Спалня, дв?
  • New

QLIGHA Многофункционално Столче За Съхранение, Модерна Квадратна Скамеечка За Крака, Стол за Преобличане Обувки от Изкуствена

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Материя : Висококачествена изкуствена кожа, износостойкая, лесен за почистване, внимателно избършете с парцал за почистване ★ МАТЕРИАЛ : Рамка от масивна дървесина (отлично издържа на натоварването, заседнал начин на живот, не е деформиран); пластмасов ъгъл за стол (здрав защитен пол). ★ КОЖЕНА поставка за краката на стол : высокоэластичное губчатое пълнеж, добра еластичност, заседнал начин на живот не се уморява. ★ ТАБУРЕТКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ : дрехи, списания, книги, дистанционни управления, играчки, обувки и още много други. ★ Невероятно елегантна, класическа скамеечка за краката, която носи шик на всеки интериор. ★ Материя : Висококачествена изкуствена кожа, износостойкая, лесен за почистване, внимателно избършете с парцал за почистване. ★ МАТЕРИАЛ : Рамка от масивна дървесина (отлично издържа на натоварването, заседнал начин на живот, не е деформиран); пластмасов ъгъл за стол (здрав защитен пол). ★ КОЖЕНА поставка за краката на стол : высокоэластичное губчатое пълнеж, добра еластичност, заседнал начин на живот не се уморява. ★ ТАБУРЕТКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ : дрехи, списания, книги, дистанционни управления, играчки, обувки и още много други. ★ Невероятно елегантна, класическа скамеечка за краката, която носи шик на всеки интериор.Кожени скамеечки за краката, столове за обувки, табуретка за детски играчки, поставка за крака, начало декор, хол Спецификацията Основни характеристики : Устойчиви крачета за максимално удобство, висококачествени тапицерии, шапки за крачета за защита на повърхността, Съчетание от елегантност и елегантност, вечния дизайн, допълнително място за съхранение на Скамеечка за крака с функция за съхранение : Изработени от класическата изкуствена кожа, идеален, за да се скрие дистанционно управление и списания във всяка стая на вашия дом Универсален табуретка : удобен скамеечка за крака или допълнително седалка в детската стая, офиса или коридора за украса; като сандък за съхранение на дрехи, книги и играчки Тема : Информация за продукта Име : Home Поставка за краката, за съхранение на Размер (Д х Ш х В) : 40 X35 X40 см Материал : premium Sipi Стил : лесен и модерен комплектът включва : 1 столче за дивана.