Опаковка сироп BESTonZON Опаковка сироп 6 бр Бутилка за въртене бутилка за въртене салата бутилка за въртене горчица бутилка за въртене бутилка кетчуп за сквирта Пласт?
  • New

Опаковка сироп BESTonZON Опаковка сироп 6 бр Бутилка за въртене бутилка за въртене салата бутилка за въртене горчица бутилка

BGN 9.89

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

TPR и PP Бутилка за изстискване горчица : Сжимайте бутилки, които няма да изтече.Тези бутилки са подходящи дори и за най-течни течности в дома си.Спрей : за контролирано дозиране кетчуп, горчица и салата сандвичи и салати.Бутилка за пресован подправки : Изогнутое гърлото на бутилката, улеснява пълнеж, а подвижната глава улеснява зареждането.Бутилка за пълнене на салата : Здрав за използване на гу Бутилки за изстискване на масло : Идеален за барбекю, поход, туризъм и много други.Пратката включва 6 x бутилки за изстискване Описание на стоките Тази стока е бутилка за преса за изцеждане на пране, която може да се използва за съхраняване на различни вязкого на съдържанието.Той е изработен от екологично чист хранителен материал PP и TPR и лесно экструдируется.Освен това, той притежава устойчивост на киселини и алкални съпротива.Трябва да е в кухнята.Функция - Цвят : Смесени цветове. - Материал : PP и TPR. - Размер : приблизително 21 x 6,4 x 6,4 виж - Сжимайте бутилки, за да те не протичаха.Тези бутилки са подходящи дори и за най-течни течности в дома си. - за контролирано подаване на кетчуп, горчица и презареждане на сандвичи и салати. - Извити горловина удобен за наливания, и подвижен дизайн на главата улеснява зареждането. - Е трайна в използването на im - идеален за барбекю, поход, туризъм и много други.