VALICLUD Пътна чанта За Съхранение Чанта за съхранение на Дрехи Пътни Чанти Запечатани Чанта За съхранение на Компресиране чанта За съхранение на Дрехи Компрессионны?
  • New

VALICLUD Пътна чанта За Съхранение Чанта за съхранение на Дрехи Пътни Чанти Запечатани Чанта За съхранение на Компресиране

BGN 33.63

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Найлон Чанти : Благодарение на отделяне на проекти за почистване от замърсяване на дрехите остава подредено и организирано.Чанти за съхранение на дрехи : Идеален за еднодневни екскурзии, увеселителни паркове, музикални фестивали, къмпинги, пикници, на плуване, на скално катерене.Чанти за съхранение на дрехи : Компактен, в тях можете да съхранявате нещата си на място.Можете да го стиснете в своята раница.Органайзер за спестяване на пространство : Водоустойчив, той предпазва вашите вещи срещу влага, im Пътна чанта за съхранение : е Изработена от материал, устойчив на употреба.Кръст Бод Пакет включва 1 х чанта Характеристики -Материал : Найлон чанта за съхранение. - Размер : около 37x27x17 виж - Цвят : сив. - Водоустойчив, той предпазва вашите вещи срещу влага, отсыревания и компрессионного пакет. - Компактен, той може да съхранявате вашите нещата на място.Можете да го стиснете в Запечатан пакет за съхранение на раницата. - Изработен от устойчив на употреба на материала, экономящего място организатор. - Идеален за еднодневни екскурзии, увеселителни паркове, музикални фестивали, къмпинг, излети, гмуркане, чанти за съхранение на дрехи за катерене. - Конструкция с отделяне на замърсители позволява да се запазят дрехите си спретнат и организиран.Информация за товарахкомпрессионная чанта Този продукт представлява чанти за съхранение на премиум-клас, които са трайни и сигурни, те остават си нещата на място. дамски чанти В компрессионной чантата си неща се съхраняват чисти и лесни, и това може да ви спести пространство. чанти за съхранение на дрехи Запечатани чанта за съхранение не пропуска сълзи и да предпазват вашите вещи от прах и повреди.