Eioflia/Мини Коледен Влак Декор Дървени Занаяти Комплекти Коледно Дърво Декорация за Деца от 6 бр. (Случаен цвят) Декор Коледен Влак, от Дървен Коледен влак, Мини-Коледе?
  • New

Eioflia/Мини Коледен Влак Декор Дървени Занаяти Комплекти Коледно Дърво Декорация за Деца от 6 бр. (Случаен цвят) Декор Коледен

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подаръци за децата : мини Бижу-коледен влак може да стане добър подарък за деца и се радва на голяма популярност сред децатаС помощта на дантела : Дървена коледен влак може лесно да се мотае навсякъде, което вие искате да украсите, които ще направят украсата на по-ярки.Материал : Декор на коледните влакове, направена от дърво, а повърхността е покрита с екологично чисти бои.Цвят на ярък, лесно избледняват, е безвреден за деца и възрастни и може да се използва заедно.Идеалната коледна украса : Коледни декорации могат лесно да запълнят празните места, в които не е достатъчно декор, като коледни украси, декоративни камини, стъпала, детски стаи и т. Идеалният избор : За семейства с деца-мини-коледен влак ще развиват техния ентусиазъм за украса на коледни елхи на големите фестивали.Описание : Декорите мини-коледен влак с красив и приятен дизайн на малка влакове са подходящи за украса на коледните Празници, за да даде своя дом празничен вид.Можете да поставите нашите дървени коледни влакове в коридора, градината, хол, трапезария и навсякъде, където искате.Характеристики : Декор мини-коледен влак -Цвят : както е показано на фигурата. -Материал : Дърво. -Размер : 5x4 см /1,97x1,57 инча.Декор мини-коледен влак - това е добър начин да се даде на вашия дом празнично настроение.Пакетът включва : 6 * Декор мини-Коледен влак.