2 Опаковки Аквариумный Кубичен филтър, Аквариум с активен въглен за езера, Аквариума за риби в аквариум за коне, 4X4X2 инча, екологични Аквариумный куб За пречистване ?
  • New

2 Опаковки Аквариумный Кубичен филтър, Аквариум с активен въглен за езера, Аквариума за риби в аквариум за коне, 4X4X2 инча,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Размер】 : куб за пречистване на вода, капацитетът на една част е 4 * 4 * 2 инча 2 бр 【Широко приложение 】 : Нашият аквариум с активен въглен може да се използва за пречистване на отпадъчните газове, въздух, филтриране на отработените газове, вода, почистване, премахване на формалдехид.Просто го поставете в аквариумный куб, Аквариум с рибки, Резервоар за вода и Резервоара за коне. 【Сигурен】 : Куб за пречистване на вода в еко-аквариум специално изработен за осигуряване на чиста вода, филтриране на аквариума за риби и филтриране на питейна вода за големите животни. 【 внимание】 : Просто го поставете в резервоара. препоръчително е да поставите в близост до доза дупки помпа за аквариум, няма да има мрежест филтър надолу, в противен случай той засорится и ще се отрази на ефект на филтриране.За постигане на най-добри резултати изплакнете с или заменяйте филтър на всеки 3 месеца.