Котешки Нашийник с Устройство за Проследяване Преносим Мини-Локатор за Проследяване на домашни Любимци, Котки, Кучета, Скрито GPS-Устройство за Проследяване, следя ?
  • New

Котешки Нашийник с Устройство за Проследяване Преносим Мини-Локатор за Проследяване на домашни Любимци, Котки, Кучета, Скрито

BGN 3.01

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ПолиестерЗакопчалката на копчета.В днешно време, за да се увеличи времето на автономна работа на основните модели с Android, Системата е в една или друга степен е оптимизиран и ще бъде автоматично изтриване на приложение, което работи във фонов режим.При използване на устройства за Загуба на приложение трябва да Бъде създаден и защитен от системата за осигуряване на нормална работа.Въпреки Етапи на настройките на Android телефони на Всяка марка са Различни, те са почти Еднакви.Първо проверете режим за спестяване на енергия на вашата система, мобилен телефон и задаване на приложения Loss Device В Белия списък Или Защитена програма за прилагане The / Loss Device Не е забранен на системата и не предизвиква фалшива аларма.Това е устройство със загуби е продукт, базиран на най-новата Bluetooth технология 5.2 с ниска консумация на енергия.Благодарение на използването на софтуера на БАНКИТЕ и на мобилни телефони и други мобилни устройства за свързване на Bluetooth, той може да се свърже предмети и ценности (като ключове, чанти и т. Ефективно разстояние на използване устройството може да достигне до 25 метра В широк диапазон.Бутон батерия CR2032 лесно можете да закупите в по-Големите супермаркети.Корпоративна оригинална батерия може да работи повече от половин година.Можете да използвате подходящи за деца от 11 и повече години.Телефони, базирани на Android : Android 8.0 или по-висока Bluetooth 5.Нашийник за котки с устройство за проследяване Преносим мини-локатор за проследяване на домашни любимци, котки, кучета, скрито устройство за проследяване, GPS, следя метални етикети : 5,5 g / бр. (зареждане)на Батерията : 3 г / бр. Спецификация на продукта : 60 × 30 × 10 mm Спецификация чанти : 7 х 12 см, Пълен комплект : 13 g / бр. (с батерия) 10 г / бр. (без батерия) Цвят : черно-бяло-розов зелен син цвят.

60×30×10mm bag specification:
7×12cm
Bag full set:
13g / piece (with battery) 10g / piece (without battery)
Color:
black- and white- pink green blue colors