На РЪБА на ПРОМИШЛЕНИ маркуч с диаметър от 3/16 до 1/4 с външна резба NPT MNPT Директен Месинг Фитинг Гориво/ВЪЗДУХ/Вода/Масло/Газ/WOG (1 брой)
  • New

На РЪБА на ПРОМИШЛЕНИ маркуч с диаметър от 3/16 до 1/4 с външна резба NPT MNPT Директен Месинг Фитинг Гориво/ВЪЗДУХ/Вода/Масло/Газ/WOG

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3/16" Идентификатор на маркуча x 1/4" Външен фитинг с мед шипом NPT Максимално работно налягане 150 паунда на квадратен инч, номинална температура от -40 ° с до 160 °.Моля, обърнете внимание, че 1/4 "NPT ИЗМЕРВА диаметърът на ВЪНШНИ РЕЗБИ 0,540" В ЛИНЕЙНИ САНТИМЕТРА.Поддържа пълна гаранция от производителя EDGE Industrial.НЕ СЪДЪРЖА олово. НЕ за ПИТЕЙНА ВОДА. 3/16"Идентификатор на маркуча x 1/4"Външен фитинг с мед шипом NPT. Максимално работно налягане 150 паунда на квадратен инч. номинална температура от -40 ° с до 160 °.Не се счита за бессвинцовым.Не за употреба с питейна вода.Моля, обърнете внимание : Размерът на резба NPT не се определя от външния диаметър на резби в инчове.Моля, разгледайте приложената таблица с размери NPT, за да сравните размера на резба NPT с линейни инча.