Натурален Шестостенния Ролка от ратан ширина 24 инча, 3 Метра, за Рийд проекти | Предварително Тъкани Мрежест Лист от Тръстика ленти за мебели, шкафове, столове | Есте?
  • New

Натурален Шестостенния Ролка от ратан ширина 24 инча, 3 Метра, за Рийд проекти | Предварително Тъкани Мрежест Лист от Тръстика

BGN 17.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Високо качество : Тростниковая тесьма плътно сплетена без ворсинок, повърхността е гладка, без драскотини, а прежди от ратан здрави и износоустойчиви, което прави тростниковую около низ издръжлив и удобен за използване
? НАТУРАЛЕН МАТЕРИАЛ : Тростниковая тесьма е изработена от 100% естествен ратан, направени ръчно в село занаятчии в северната част на Виетнам.Като се има предвид мненията на клиентите при разработване на продукта, в нашия ротанге не е черна дупка.Цвят лесно да избледняват, а естествен материал притежава уникална привлекателност, която няма да намерите в пластмасова ротанге.
? МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ : ще Подобри своите умения за самостоятелно приготвяне, защото ракита лента от захарна тръстика може да се използва не само за ремонт на стола, люлки, в килера, на тавана, но и за създаване на фото рамки, подложки за чинии.Тези ръчно изработени изделия от ратан ще донесат елегантната атмосфера на ретро на вашето жизнено пространство, и къща.
? Най-ДОБРИТЕ СЪВЕТИ : Тростниковую лента, лесно се режат с ножици и просто да прикрепите телбод.Преди употреба, се накисва тростниковую лента в топла вода за около 15-30 минути.Трябва да се измерват своите изделия от външните ръбове канали в най-широката част, отпред назад и от страна на страна, за да се определи какъв е размерът на рийд ленти ще ви е необходим.Например : Ако вашата седалка е с размери 13 "x 14" от бразда до бразда, трябва да си поръчате артикул с дължина 14" и ширина 15".
? Доставка в рамките на 2 часа и доживотна гаранция за връщане на парите : Нашите стоки се изпращат, така че някои от вас могат да получат стоки, дори и в рамките на 2 часа, някои - до 2-3 дни.Ако не сте 100% доволни от покупката си, ние ще ви върнем плащане в размер на 100% , без комисионна и без въпроси. натиснете бутона "Добави в количката" и "Купи сега"!Тъкани текстури е толкова классичны, доколкото е възможно, затова не е чудно, че и мебели от тръстика остава толкова популярен.