Комплект пистолети за пръскане на боя YUZES HVLP Green, Пистолет за пръскане на боя за кола с 3 Дюзи и чаши с обем 600 куб. см, Водомасляный Сепаратор, Въздушен Регулатор за Гр?
  • New

Комплект пистолети за пръскане на боя YUZES HVLP Green, Пистолет за пръскане на боя за кола с 3 Дюзи и чаши с обем 600 куб.

BGN 29.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Пистолет-спрей HVLP : Нашият набор от пистолет-пръскачка HVLP прави пръскане на по-гладък и хомогенен, идеален за пръскане на покрития върху повърхността, като пръскане на кола, мебели, основно покритие и боядисване на стени и проекти за пръсканеПистолет-спрей HVLP по-лесно да инсталирате и да правите, отколкото традиционните инжектори пистолет-пръскачка. ?Сепаратор на масла и вода : Инсталиране на този сепаратор на маслото и водата в нашия пистолет-спрей, за да се предотврати попадането на влага, вода, масло и частици в пневматични пистолети-опаковки и компрессорные инструменти.Този спрей разделя масло от въздуха, когато тя преминава през вашия въздушен маркуч.Маслото остава в рамките на компресора, осигурявайки му смазване, докато сгъстен въздух не съдържа масла, осигуряващи максимална подаването на въздух към вашите пневматични инструменти.Увеличаване на срока на експлоатация на пистолет-пръскачка боя. ? Регулатор за подаване на въздух : Добавете този регулатор за подаване на въздух към нашия пистолета-распылителю за точно регулиране и поддържане на постоянно налягане на въздуха в диапазона от 1 до 150 паунда на квадратен инч. ?Инжектори 3 размера : В нашия набор пистолет-пръскачка HVLP има инжектори 1,4/1,7/2,0 мм, 3 размера, може да изберете за най-различни нужди в пръскане. ? Защита на 24 часа : Ако имате някакви въпроси относно пръскачка боя, моля, свържете се с нас при пускането на поръчката, ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа. ? Пистолет-спрей HVLP : нашият набор от пистолет-пръскачка HVLP осигурява по-плавно и равномерно пръскане, подходящи за повърхностно пръскане на покрития , например, пръскане на кола, мебели, основно покритие, боядисване на стени и проекти за пръскане.Пистолет-спрей HVLP по-лесно да инсталирате и да правите, отколкото традиционните инжектори пистолет-пръскачка.