3 Опаковки, Черна и Златна Покривка на 40-ия Ден от Раждането, Украса за мъже и жени, Писма с 40-Годишен Покритие на маса, Вечерни Аксесоари, четиридесет години на Юбиле?
  • New

3 Опаковки, Черна и Златна Покривка на 40-ия Ден от Раждането, Украса за мъже и жени, Писма с 40-Годишен Покритие на маса,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[3ШТ] - Украса за масата на 40-годишнината от черното злато 107,8 * 53,9 инча, перфектен размер, подходящ за повечето правоъгълни маси. [Приветствам 40] - Покритие на масата 40th изпълнено в универсалния черен цвят като фон, който може добре да се съчетае с вашата посуда.Ярки златни думи "ПОЗДРАВЛЕНИЯ за 40-ГОДИШНИНАТА на" равномерно разпределени от двете страни на покривки за маса.Елементи на партита, като знамена, звезди и фойерверки, ще създаде приятна атмосфера на вашето парти. [Широк спектър от приложения] -Подходящи за декорация на партита по повод 40-годишнината от и на 40-годишнината от сладък маса за рожден ден, плот, рафтове за изложбата на стоки, къмпинг, пикник и т. може да се използва за занимания на закрито, така и на открито. [Висококачествени материали] - покривка е 40-годишна давност е направена от висококачествен и дебел найлонов плик, материал, който е дебел и здрав, него не е лесно да се скъса, и може да се използва повторно. [Лесна за употреба] - Просто внимателно разгънете го, за да украсите масата за празнуване на рождения си ден.Можете да използвате парцал или хартиена кърпа, за да почистите, подсушете го и се прибират за повторна употреба. 3 опаковки, Украса за покривки от черното злато на 40-ия ден от раждането Цвят : Черно-злато Материал : Изработен е от висококачествени и дебел найлонов плик, пластмаса.Характеристики : Покритие на масата 40th изпълнено в универсалния черен цвят като фон, който добре се съчетава с вашата посуда.Широко приложение : Използва се за празнични десертни маси, места за хранене маси, витринных рафтове и т., а също така и за къмпинг, пикници и т. Пакетът включва : 3шт черно златна маса на 40-тия рожден ден над украшения.