OHPHCALL 2 елемента Готварска Четка За Почистване на Мивки, Чистач, Препарат За миене на съдове, Скрубер за почистване, Бамбук Четка за миене на съдове, Чистач, Бамбук Че?
  • New

OHPHCALL 2 елемента Готварска Четка За Почистване на Мивки, Чистач, Препарат За миене на съдове, Скрубер за почистване, Бамбук

BGN 25.87

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четка за саксията : Тя е много удобен за употреба, която може ефективно и бързо почистване на вашия пот, много практиченСкрубер за тенджери : Изработен е от висококачествен материал, благодарение на деликатни овладяването им лесно се огъват или. четка за почистване на мивки.Тиган-четка : Тя може да се превърне в практичен и хубав подарък за вашите приятели, които в къщи са домашни животни, и те ще бъдат много доволни.Гъба-тел : Безопасен материал, с висока степен на пречистване и сила, здрав и издръжлив.Четка-стъргалка за кухня : Тази четка е удобно да се използва за миене на чинии, тенджери, няма драскотина на повърхността. четка-стъргалка за съдове.Четка за саксията : Тя е много удобен за употреба, която може ефективно и бързо почистване на вашия пот, много практичен.Скрубер за тенджери : Изработен е от висококачествен материал, благодарение на деликатни овладяването им лесно се огъват или. четка за почистване на мивки.Тиган-четка : Тя може да се превърне в практичен и хубав подарък за вашите приятели, които в къщи са домашни животни, и те ще бъдат много доволни.Гъба-тел : Безопасен материал, с висока степен на пречистване и сила, здрав и издръжлив.Четка-стъргалка за кухня : Тази четка е удобно да се използва за миене на чинии, тенджери, няма драскотина на повърхността. четка-стъргалка за съдове.Пратката включва 2 х кухненски четки за почистване, Особености -Материал : дърво, бамбук четка за почистване на тенджери -Цвят : Различни цветове ръчно с четка за почистване -Размер : 8,00 X6,00 X6,00 см /3,14 X2,36 X2 тигани. -Безопасен материал, с висока степен на пречистване и сила, здрав и дълъг живот на четката за миене на съдове. -Използвайте издръжливи материали от дърво и бамбук, здрава дръжка, надеждно средство за почистване на тенджери, която не е лесно да се счупят. -Мивка, прибори за хранене, тенджера, дъска за рязане - всичко е много чисто, няма по-добра четка, отколкото тези кухненски аксесоари.