Ютия за клеймения Дърво с Логото на поръчка, Здрава Кожена Печат за Клеймения Желязо, Ютия за Клеймения Дърво/Сватбен подарък, Инициали на Стрелката (1 x1)
  • New

Ютия за клеймения Дърво с Логото на поръчка, Здрава Кожена Печат за Клеймения Желязо, Ютия за Клеймения Дърво/Сватбен подарък,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Перфектен за отпечатване на лого върху дърво, кожа, пластмаса, хартия и дрИдеален подарък за дърводелци, майстори на дърво или сватбен купон като уникален подарък.Моля, дайте черно-бял JPG подпис, лого или изображение след покупката.(черен цвят в дизайна означава част от изгаряне на дървен материал).В лесни за употреба, се накисва в продължение на само няколко минути на открит огън, а след това нанесете позора на приятен материал.Висококачествено, дебела месинг и лекота на използване. ✚ Как да обработим поръчка 1. Изпратете ми на разположение имате дизайн (подходящ прозрачен черно-бял JPG), ако имате векторен файл, моля, изпратете на моя имейл) 2. Ако искате да развих дизайн за вас, моля, нарисувай себе си и изразете колкото се може повече детайли и аз ще успея да го проектираме за вас 3.It важно да ми каже какъв размер искате да направите.Например, ако трябва да 1x2 инча, моля, изберете 2x2 инча, средният размер на които е по-малко 2x2 инча, цена за печат в голям размер, може да се обсъди ✚ Колко време ще отнеме производство? 1-3 работни дни след получаване на потвърждение от страна на купувача ✚ Колко време отнема доставката? 15-25 дни в САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Австралия 2-4 седмици в други страни Как да се насладите на утюжком за клеймения марки, просто трябва да се затопли до открит огън около 5-7 минути. препоръчваме използването на газов котлон.За първи път, моля, пробвайте на излязло от материали.Можете да използвате писалката, за да отбелязана на обратната страна на печата.За да определите правилната посока.След като ютия се охлажда по естествен начин, можете да го изплакнете с вода. ♥ Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви проблеми.