Beaupretty 40 бр. Тласкач За Нокти от Неръждаема Стомана, Вилици За Премахване на Мъртвата Кожа, Нокти Инструменти, Ножици за Кожичките на Ноктите за Домашно Почистване н?
  • New

Beaupretty 40 бр. Тласкач За Нокти от Неръждаема Стомана, Вилици За Премахване на Мъртвата Кожа, Нокти Инструменти, Ножици за

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

На плешката V dead sikn премахва омертвевшую кожата, което прави кожата около ноктите-мека, по-гладка и свежаЛесен за използване, е незаменим инструмент за нокти-арт. изработен е от неръждаема стомана, издръжлив и сигурен.За професионална или лична употреба. елегантният дизайн на линии и повърхност, удобен за задържане и по-практични.Характеристики - Цвят : сребрист. - Материал : Неръждаема стомана. - Размер : 14x1x0,3 см / 5,5x0, 4x0, 1 инча. - и е изработен от материал от неръждаема стомана, издръжлив и сигурен. - Елегантен дизайн линии и повърхност, удобен за задържане и по-практични. - На плешката V dead sikn премахва омертвевшую кожата, прави кожата около ноктите-мека, по-гладка и свежа. - За професионална или лична употреба. - Лесен за използване, е незаменим инструмент за нокти-арт.Опаковката включва 40 x вилици за мъртвата кожа.