JADPES Карусел е Автоматична, Гласово Управление Дървена Въртележка Детска САМ Научна Автоматична Индукционная Модел Играчки Хоби Подаръци Автоматично Разпознаван?
  • New

JADPES Карусел е Автоматична, Гласово Управление Дървена Въртележка Детска САМ Научна Автоматична Индукционная

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Самодельная въртележката, който привлича интереса на децата, експанзионистична потенциал, тренирующая ръчни способности на мозъкаИзработен от дървен материал, нетоксичен, безопасен и безвреден за околната среда.Включете ключа, само звук, въртележката ще се завърти, звук не се прекратява, позволете на децата да изпитат удоволствието от науката в играта.Добра комбинация от забавление и обучение мобилизира ентусиазъм и подобрява практически умения на децата.Може насърчаване на взаимодействието родител-дете, да увеличи чувството родител-дете, за подобряване на умения за общуване на детето.Характеристики : 1. Изработен от дървен материал, нетоксичен, безопасен и экологичен. Самодельная въртележката, който привлича интереса на децата, експанзионистична потенциал, тренирующая ръчни способности на мозъка. Включете ключа, само звук, въртележката ще се завърти, звук не се прекратява, позволете на децата да изпитат удоволствието от науката в играта. Добра комбинация от забавление и обучение мобилизира ентусиазъм и подобрява практически умения на децата. Може насърчаване на взаимодействието на родителите и на децата, усилва чувствата на родителите и на децата, подобряване на уменията за общуване на детето.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Дървена въртележка Материал : Дърво Размер на продукта : прибл. 20 * 9,5 cm /7,9 * 3.7 инча Батерия : AA * 3 (не е включен в комплекта) Приложимо възраст : 14 години и повече Осъществяване Списък : 1 * Комплект дървени играчки-каруселей Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wooden Carousel
Material:
Wood
Product Size:
Approx. 20 * 9.5cm / 7.9 * 3.7in
Battery:
AA * 3 (Not Included)
Applicable Age:
14 years old or older
Package List:
1 * Wooden Carousel Toys Set:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: