Осветление под шкаф GARTO Безжична, led лампа с датчик за движение В помещението, Осветление за шкаф с USB батерия, Панел индикатор на режима на осветлението на Котешко о?
  • New

Осветление под шкаф GARTO Безжична, led лампа с датчик за движение В помещението, Осветление за шкаф с USB батерия, Панел

BGN 10.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ако искате да го монтирате на рафта, хладилник или друга метална повърхност, няма нужда от никакви допълнителни действия, просто залепете продукт на обратната страна на повърхността, и магнитна сила автоматично съхранява муАко искате да инсталирате на друго място, моля, изпълнете следните стъпки за инсталиране : .Опаковъчна кутия * 1. Светлинна ивица * 1. Железен лист с лепило 3 M * 2. Usb кабел за зареждане * 1. Ръководство на потребителя на английски език *1. Опаковъчна кутия * 2. Светлинна лента * 2. Железен лист с лепило 3 М * 4. Usb кабел за зареждане * 2. Ръководство на потребителя на английски език *2. 【Ново update】 безжични led светлини GARTO се различават изискан дизайн лампи във формата на котешки очи, в комбинация с 3-ма енергоспестяващи лампи с висока яркост, които могат да създават уникален светлинен ефект на хълма.Благодарение на по-тънък дизайн и планкам от алуминиеви сплави с висока якост осветление на гардероба се получава по-елегантен и издръжлив.Отличен за малки помещения, като например в килера или под шкаф. 【Инфрачервен сензор на Човешкото тяло】 Тази лампа за шкаф с датчик за движение има 3 режима на работа.С помощта на лентата с индикатор на режим Можете директно да видим, в кой режим се намира показател.В режим ден/нощ наблюдение подсветката се включва автоматично при откриване на човек в радиус от 10 метра и се изключва след около 25 секунди, след като хора напускат зоната за откриване. 【USB акумулаторна батерия. Кратко натискане на бутона mode при включен светлина, Можете да превключите режима на работа осветление. Този продукт е инсталиран с помощта на магнитно засмукване + самозалепващи етикети, не е необходимо пробиване на дупки в стената или тезгяха, и това може да спести на вашия домашен профил красива. 1 опаковка на продукта : . Продуктът се в 2 опаковки : .