Коледна Гирлянда Asikkon с Изкуствени цветя 5,9 Метра, Украса от Изкуствени Листа коледна звезда и Падуба, Стенни Подвесная Къдрава Цвете Лоза, Подходяща за Празнична у?
  • New

Коледна Гирлянда Asikkon с Изкуствени цветя 5,9 Метра, Украса от Изкуствени Листа коледна звезда и Падуба, Стенни Подвесная

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Коледна гирлянда : Изкуствена венец от коледна звезда е с дължина 5,8 метраКлонки с червени цветове и изкуствена зеленина оставят за декорация, създавайки неповторима атмосфера за вашия Коледа. ? Отличен материал : Коледна декорация от венец в стил кънтри е изработена от екологично чист PVC, а нейният цвят е реалистичен и светъл.Тези червени цветя остролиста ярки и красиви.Прекрасен декор на червени блестящи цветове позволява на хората да се чувстват себе си в природата. ? Използването отвътре и отвън на помещенията е : Дали това е 6-подножието камина полк, 12-крак на перваза на вратата, рамка или 24-подножието на стълбищни парапети, жичен плодове венец може да отговори на вашите нужди.Просто свържете няколко венци заедно, за да се получи желаната дължина.Той е идеален за вътрешно, външно, на есенния декор, на дома, на масата, градина, полицата рафтове, камини, рамката на вратата, отвора на вратата. ? Коледа /великденски декорации: В края на венец има трайна края на тел, който ще ви помогне да го обесят.Добавете нотка на неповторим колорит в тялото Коледа.Венец от червени плодове ще станат чудесна украса за Ден на Свети Валентин, Великден, Коледа, Деня на Благодарността, свадебному оформяне на рекламата вечеринкам и центрове за отдих. ? Коледен венец с ръцете си : Коледна тел плодове венец изработен от метална жица.Може да се огъне и да му се даде всякаква форма, какво искате.Свържете гирлянди заедно и ги поставете около предна веранда.Или елова венец може да приключи около стълбите.Опаковка : 1 х жичен плодове венец Ярко и празнично на Коледа ще ви донесе тя!Характеристики : Кръгли цветя от стиропор натопи във вода и покрити с блестящ лаково покритие в червен цвят.Ярко червеният цвят е идеален за сезонна декорация на вашия празник Жично жило позволява гирлянде къдря, огъва или придават различни форми.