Дигитална рамка за снимки, 10,1-инчов цифрова Фоторамка с IPS-екран с HD-дисплей, Цифрова Фоторамка 1024x600, Електронна Фоторамка с датчик за движение и цифрово календар, П?
  • New

Дигитална рамка за снимки, 10,1-инчов цифрова Фоторамка с IPS-екран с HD-дисплей, Цифрова Фоторамка 1024x600, Електронна

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Екран IPS HD дисплей】 Дисплей дигитална рамка за снимки има hd резолюция 1280x600, много ярко, дори в слънчевата стая, отличен преглед от всички страни 【Многофункционално приложение】 Многофункционален смарт цифров фотоалбум не само поддържа видео, музика и слайд-шоу, но също така поддържа аларма, времето и календар. 【Лесна употреба】 Дигитална рамка за снимки е много лесен за управление, можете да настроите разрешения, които позволяват на членовете на семейството също да добавяте снимки.С дистанционно управление, да се насладите на снимки става много приятно, дори и на стария дядо.Нашите клиенти могат да управляват продукт с бутона на него. 【Съхранение и съвместимост】 Капацитетът на паметта може да бъде увеличена от 128 MB до 32 GB, много лесно качване на снимки и видеоклипове, за да може завинаги да запазят ценните си спомени.Подкрепа за показване на файлове от USB и SD карти. 【Щастливи спомени】 Тази фоторамка може да ви напомнят за хубавите спомени, защото можете да използвате приложението, за да промените изображението, те могат да се приближи до вас и да видите обновените снимки на своя живот. [Забележка : Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, FOTOMOON ще се погрижат за теб навсякъде.Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас и ние ще се погрижим за това вместо вас. Цифрова фоторамка FOTOMOON с екран с висока разделителна способност.Цифрова фоторамка FOTOMOON може да се използва като часовник, календар, албуми.Многофункционален, отговарящ на всички вашите очаквания!.Тази дигитална рамка за снимки ще се превърне в идеален подарък за всеки човек, благодарение на своята проста настройка.Те не само да могат да запазят спомените, но и могат да бъдат поставени във всеки ъгъл на стаята.