Жичен ръчна детска клавиатура Cherry MX 3.0 S. Алуминиев корпус, който е предназначен за геймърите с копчета за ключове MX Red. Цветен дисплей с подсветка RGB Възлиза на повеч?
  • New

Жичен ръчна детска клавиатура Cherry MX 3.0 S. Алуминиев корпус, който е предназначен за геймърите с копчета за ключове MX Red.

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗШУМНИ превключватели CHERRY MX RED върху патентовано затихване свежда до минимум шума, когато се задейства, без това да повлияе на типичните усещания, когато се задейства linear MX REDCHERRY MX SILENT Red също се характеризира с линейна характеристика на превключване.Шум, когато се задейства сигурно са сведени до минимум благодарение на запатентованному демпфированию.Бутон безшумна технология CHERRY MX се е доказал като разумен избор, благодарение на ниското съпротива пружина и мека упору.Ключове немски производство се различават плавна работа, входни сигнали се предават само при пълно натискане на бутона.Висококачествен монтаж - елегантен корпус от екструдиран алуминий обединява оригинални превключватели CHERRY MX с всички необходими функции, за да гарантира най-високо качество.четири гумирани крачета за устойчивост.Елегантен экструдированный корпус не се нуждае от никакви винтах, че все още подчертава вечния характер на продукта.Истинска украса за окото на всеки час.Пълна смяна на N-на клавишите и защита от появата на ghosting - нежелани входни данни и двойни или пропуснати букви са останали в миналото.Независимо от това, независимо дали сте програмиране, писане или по време на продължителна игрова сесия, след работа.Особено в творческа фаза или в средата на играта, нищо не може да се подхлъзне или препъване.СПЕЧЕЛЕТЕ ключ за заключване игри.Пълноцветен дисплей RGB - Адаптивни RGB с вградена памет за 5 динамични схеми.Текстурирани шапки на бутоните осигуряват страхотен възможности за осветление с цветови режими в повече от 16 милиона цвята.Надеждно качество на изработката на техническото изпълнение и може да се види от съемному кабела с интернет mini–USB Б. Износоустойчивост капачки за ключове, които се изискват от професионалния потребител за да осигури дълъг експлоатационен срок, се произвеждат или с двойно впръскване на пластмаса, или с лазерна обработка.