Електрическа машинка за нокти JAYL Baby - Бебешки нокторезачки с 10 шлифовальными подложки за резитба - Детска пила за нокти за бебета, малки деца и възрастни - Машина за ?
  • New

Електрическа машинка за нокти JAYL Baby - Бебешки нокторезачки с 10 шлифовальными подложки за резитба - Детска пила за нокти

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【 ДИЗАЙН】 С лекота подстригайте ноктите на вашето бебе с помощта на нашата електрическа детска пилочки за нокти, то е с ергономичен дизайн, който улеснява използването му и улови 【Идва С 10 различни приложения за изравняване на】 Ние разработихме тази детска пилочку за нокти електрическа машинка за нокти с 10 различни приложения за привеждане в съответствие, за да я направя идеална за всяка възраст.Червено за 0-6 месеца, лилаво за 6-12 месеца, зелен за 1 година +, жълто и розово за възрастни. 【ВЕЧЕ ОТРЕГУЛИРОВАННАЯ СКОРОСТ】 Този електрически детска машинка за нокти е направен безопасен и лесен за използване за безопасно и щастливо дете.Той вече е настроена на скорост, която е подходяща за вашето дете, за да можете спокойно и лесно да отрежете си ноктите на краката. 【ЛЕКОТА НА използване С мека вибрация,】 С помощта на тази електрическа пилочки за нокти baby можете да подпиливать ноктите на бебето, без да наранява кожата.Това е един от най-ефективните начини да се режат ноктите на бебето, защото той използва мека вибрация, безопасно да се отърве от ноктите на вашето бебе от неравни краища. 【Ниско НИВО на ШУМ】 Представяме електрически детски маникюр, определени, революционен продукт, който е проектиран по такъв начин, че да се работи много тихо, така че можете да отрежете ноктите на вашето дете, когато той спи.Това означава, че вече няма нужда да се събудим по време на сутрешния сън!. 【 ДИЗАЙН】 С лекота подстригайте ноктите на вашето бебе с помощта на нашата електрическа детска пилочки за нокти, то е с ергономичен дизайн, който улеснява използването му и улови. 【Идва С 10 различни приложения за изравняване на】 Ние разработихме тази детска пилочку за нокти електрическа машинка за нокти с 10 различни приложения за привеждане в съответствие, за да я направя идеална за всяка възраст.Червено за 0-6 месеца, лилаво за 6-12 месеца, зелен за 1 година +, жълто и розово за възрастни. 【ВЕЧЕ ОТРЕГУЛИРОВАННАЯ СКОРОСТ】 Този електрически детска машинка за нокти е направен безопасен и лесен за използване за безопасно и щастливо дете.Той вече е настроена на скорост, която е подходяща за вашето дете, за да можете спокойно и лесно да отрежете си ноктите на краката. 【ЛЕКОТА НА използване С мека вибрация,】 С помощта на тази електрическа пилочки за нокти baby можете да подпиливать ноктите на бебето, без да наранява кожата.Това е един от най-ефективните начини да се режат ноктите на бебето, защото той използва мека вибрация, безопасно да се отърве от ноктите на вашето бебе от неравни краища. 【Ниско НИВО на ШУМ】 Представяме електрически детски маникюр, определени, революционен продукт, който е проектиран по такъв начин, че да се работи много тихо, така че можете да отрежете ноктите на вашето дете, когато той спи.