Проектор Android версия 1080P 5G WiFi с поддръжка на Bluetooth 4K.Дисплей 9500 Видео в прожектор (Цвят: версия за Android, Размер: штепсельная щепсел САЩ)
  • New

Проектор Android версия 1080P 5G WiFi с поддръжка на Bluetooth 4K.Дисплей 9500 Видео в прожектор (Цвят: версия за Android,

BGN 291.07

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Мобилност : Мобилност на проектора също е фактор, който трябва да се вземат предвид.Лек и компактен проектор може лесно да се пренасят в различни дейности, съвместими с помощта, като лекции, изяви, делови срещи и т. Звук : Проектори също са оборудвани с вградени високоговорители, затова е важно да изберете проектор с добро качество на звука. Резолюция : Резолюцията на проектора е най-основен фактор, определящ качеството на изображението, и то определя колко високо качество можете да получите. Яркост : Яркост - още един важен фактор.Ако проекторът не е достатъчно ярък, ще откриете, че в добре осветени помещения изображение ще изглежда съмнително. Контраст : Contrast се отнася до степента на разликата между светли и тъмни части от изображението.Добър контраст подобрява ограничаване и яснота на изображението, което прави гледането още по-приятно. Мобилност : Мобилност на проектора също е фактор, който трябва да се вземат предвид.Лек и компактен проектор може лесно да се пренасят в различни дейности, съвместими с помощта, като лекции, изяви, делови срещи и т. Звук : Проектори също са оборудвани с вградени високоговорители, затова е важно да изберете проектор с добро качество на звука. Резолюция : Резолюцията на проектора е най-основен фактор, определящ качеството на изображението, и то определя колко високо качество можете да получите. Яркост : Яркост - още един важен фактор.Ако проекторът не е достатъчно ярък, ще откриете, че в добре осветени помещения изображение ще изглежда съмнително. Контраст : Contrast се отнася до степента на разликата между светли и тъмни части от изображението.Добър контраст подобрява ограничаване и яснота на изображението, което прави гледането още по-приятно.С висок контраст 9500 Lux10000 : 1 и проектор формат 16 : 9/4 : 3 1080 P, представени на пазара. чрез предоставяне на ясна и подробни изображения на HD съдържание без намаляване на мащаба, или компресия със защита на вашите очи .Освен това, резолюция 1920 * 1080новационное връзка 5 G Wi Fi и Bluetooth функцията 50 Wi Fi проектор ви дава възможност да синхронизирате екран на смартфона с помощта на едно вълнуващо Wi-Fi интернет. 5 G Wi Fi осигурява стрийминг без закъснение, поставена съвместима с онлайн игри и безпроблемна стрийминг прехвърляне на видео.