Casa Vieja 60 Aireon Модерен Голям Вентилатор на Тавана с 3 Остриета за вътрешно и външно използване с Дистанционно Управление, Настъргани Бронзов Вкусен Острие, Изчислен н?
  • New

Casa Vieja 60 Aireon Модерен Голям Вентилатор на Тавана с 3 Остриета за вътрешно и външно използване с Дистанционно Управление,

BGN 159.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

размах на острието 60 инча стъпка острие 13 градуса. размер на двигателя за постоянен ток 180 х 16 mm. Навес с ширина 6 см.До 15 градуса (с покрив).Двигател с настърган бронзов покритие.Три монолитен ABS-остриета с покритие от орехово дърво.Номинална влажност.Не е подходящ за помещения с влажен климат и въздействието на солена вода.В комплекта са включени пълнофункционален пятискоростная ръчно система за дистанционно управление. 6 "спусъка пръчка в комплект.Височина на вентилатора е 11 см от тавана до остриета (с 6-инчов товаро).Височина на вентилатора е 11 1/4 инч от тавана до долната част на вентилатора (с 6-инчов товаро).Външен вентилатор на тавана Aireon от Casa Vieja е предназначен за употреба във влажни помещения.Той е снабден с три подметальными остриета с покритие от орехово дърво, мотор с настърган бронзов покритие и опускным штифтом.Този модерен вентилатор на тавана може да се управлява с помощта на пълно функционалната ръчно дистанционно управление, което е включено в комплекта на доставката.Вентилатори Casa Vieja вече повече от двадесет години, представляват върха на дизайн и ценности.Купувайте освежаващи фасоны за помещения и на открито.